Länsi-Suomen alueen Voimistelun Asema

Länsi-Suomen alueen Voimistelun Asema järjestettiin sunnuntaina 7.4.2013 perinteiseen tapaan Kupittaan urheiluhallissa.  Asema on lasten kilpailu, johon jokainen n. 7 – 12-vuotias voimistelija, ryhmä tai yksilö, on tervetullut näyttämään taitojaan. Tällä kertaa upea tapahtuma järjestettiin Lahjan Tyttöjen puolesta. Pienten voimistelijoiden ja tanssijoiden esitykset olivat lumoavia ja täynnä iloista intoa. TNV:n joukkueiden ja yksilöiden puurtaminen saleillla on tuonut tulosta, sillä TNV:n ryhmät ja yksilöt olivat kehittyneet sekä taidollisesti että ilmaisultaan!
Glitterirytmiset -ryhmän voimistelijat esittivät Asemalla yksilöohjelmia ja joukkueena rytmisen voimistelun pallo-ohjelman. “Glitteri joukkue esiintyi Asemalla yllättävän positiivisesti!”.  Valmentaja Nooran mukaan tytöt  ovat opetelleet viime aikoina paljon uusia ohjelmia. Tytöt ovatkin valmentajan mukaan sisäistäneet uudet ohjelmat hyvin. Joukkueen valmentajat olivat pääosin tyytyväisiä suojattiensa Asemapäivän esityksiin.
Kiitos kaikille esiintyjille ja valmentajille esityksistä, Arveille palautteesta sekä katsojille  kannustuksesta. Kiitos myös järjestäjälle, Lahjan Tytöille, onnistuneesta Asematapahtuma -päivästä!