Menestystä joukkuevoimistelussa: Tixialle kultaa, Celestelle hopeaa

TUL:n V-S piirin kilpailut pidettiin sateisena lauantaina 13.4 -13 Lietohallissa. TNV:ltä kilpailuihin osallistui seitsemän joukkuetta: Lupiinit Lime ja Lila, Pink sekä Kolibrit Black 10-12 -vuotiaiden sarjaan, Kolibrit Celeste ja Blue 12-14 -vuotiaiden sarjaan ja Tixia 14-16 -vuotiaiden sarjaan. Kaikkien joukkueiden kehittymistä ja suorituksia oli ilo seurata.

Parhaimmasta menestyksestä vastasivat Tixia voittamalla oman 14-16 – vuotiaiden sarjansa sekä Kolibrit Celeste nappaamalla hopean 12-14 -vuotiaiden SM-sarjassa monen hyvän joukkueen edestä. Tixian ilmaisu ja suorituksen keveys toi joukkueen ennätyspisteet. Petran ja Kartsun loistava koreografia erottui omaperäisyydellään ja intensiteetillään. Celesten Meri-teema, jota tytöt puhtaalla suorituksellaan hienosti tulkitsivat, sai yleisön huokailemaan ihastuksesta. Blue-joukkue osallistui myös todella kovatasoiseen 12-14 -vuotiaiden SM-sarjaan. Joukkueen suoritus sujui varmasti ilman suurempia virheitä. Pink-joukkue pirteällä ja täsmällisellä suorituksella ylsi kauden parhaaseen kategoriaan 3 ja oli hyvin lähellä mitalia 10-12 -vuotiaiden sarjassa. Samassa sarjassa Black-joukkue erottui iloisella ohjelmallaan ja suoritus sujui mallikkaasti. Myös Lime paransi hienosti kategoriaansa ja suoritustaan viime viikon kisoista sekä Lila-joukkue suoriutui hyvin huolimatta puuttuvasta voimistelijasta.

Tixia ja Celeste ja mitalit

Pink valmistautumassa suoritukseen