Tixia upeasti loppukilpailussa kilpasarjojen mestaruuskisoissa

ixia osallistui Mäntsälässä valtakunnallisiin kilpasarjojen mestaruuskisoihin 20.-21.4.2013. Lauantaina 20.4 oli ohjelmassa alkukilpailut. Tixia teki kauden parhaan kilpailusuorituksensa juuri oikeaan aikaan ja pääsi upeasti 14-16 -vuotiaiden kilpasarjan sunnuntain finaaliin. Tixia kilpailee ensimmäistä kauttaan kovatasoisessa sarjassa, joten loppukilpailupaikka 37 joukkueen joukosta on huikea saavutus. Varsinkin Tixian sommittelun tekniset ja taiteelliset pisteet nousivat kauden edellisistä kisoista.

Loppukilpailussa tavoitteena oli nauttia esiintymisestä ja finaalin tunnelmasta ja yrittää vielä nostaa suorituspisteitä. Sunnuntaina tunnelma hallilla olikin kihelmöivä, kun kilpasarjojen finaalien lisäksi paikalla olivat Suomen parhaat joukkueet kilpailemassa MM-edustuspaikoista. Matolla nähtiin toinen toistaan hienompia koreografioita ja taitavia voimistelijoita ja Tixia lunasti hienosti paikkansa muiden joukossa. Täysi katsomo kannusti Tixian kevään parhaimpaan ilmaisuun ja koreografian tulkintaan. Myös suorituksen pisteet nousivat alkukilpailusta huolimatta sunnuntain tiukemmasta tuomarilinjasta. Niinpä Tixia pystyi upeasti pitämään alkukilpailun asemansa ja lopputuloksena oli kunniakas 14.sija kovatasoisessa 14-16 -vuotiaiden sarjassa. Paljon onnea huippuhyvin sujuneesta kevätkaudesta sekä tytöille että valmentajille!