Team Unita edusti rytmisen voimistelun toisessa EM-karsintakilpailussa

Turun Naisvoimistelijoiden ja Raisiolaisen Voimisteluseura Flexin Team Unita edusti rytmisen voimistelun toisessa EM-karsintakilpailussa Helsingin Kampissa 20.4.2013. Tällä kertaa joukkueen suorituksiin jäi parantamisen varaa, mutta joukkue sijoittui hienosti lopullisessa EM-karsintatuloksissa kolmanneksi.

Toisen nuorten joukkueiden EM-karsintakisan voitti ennakkosuosikki Elisen Orkideat-joukkue ja toiseksi sijoittui SVS, SVSV ja SVSE-seuroja edustava SVS Finland -joukkue. Kärkijoukkueet sijoittuivat vain noin pisteen päähän toisistaan. Pronssille voimisteli tällä kertaa pirteä Elisen ja Elise-V:n Nipsut-joukkue Team Unitan sijoittuessa neljänneksi. Onnittelut tytöille sekä heidän valmentajalleen!

Helsingin Kampin kisakatsomossa Team Unitaa kannustamassa oli vanhemmista ja TNV:n alumnivalmentajista koostuvasta ryhmä. ”Tunnelma ennen kisoja oli positiiviisen odottava”, totesi TNV:n pitkäaikainen valmennusvastaava ja seuran kehittäjä Laura Nikkanen. Team Unitan aamupäivän harjoitukset sujuivat hyvin. Ensimmäinen varsinainen kilpailusuoritus kuitenkin sisälsi valitettavan paljon virheitä. Ensimmäiseen suoritukseen sattui myös rajanylitys, joka vähensi pisteitä entisestään. Unita kokosi itsensä toiselle kierrokselle ja paransi suoritustaan, mutta suoritus jäi vielä kauas Unitan parhaasta. Team Unitan valmentaja Eveliina Koskelo käänsi kuitenkin katseet jo positiivisesti eteenpäin: ”Sunnuntaina jatketaan sisukkaasti töitä treeneissä. Kauden päätavoite Unitalla on tulevissa SM-kisoissa.”

Kiitos hienolle joukkueelle ja valmentajille arvokkaasta työstä – tsemppiä harjoitteluun ja onnistumisia tuleviin koitoksiin! Kilpailun tulokset näet tästä.