Team Unita ja Mina voimistelivat mitaleille Tapiolassa

Suomalainen Voimisteluseura Espoo ry järjesti rytmisen voimistelun luokkakilpailut 27.-28.04.2013 Tapiolan urheiluhallilla. Luokkakisoissa kilpailivat rytmisen voimistelun joukkueet sekä yksilöt  2,4,6 -luokassa. TNV oli hienosti edustettuna. TNV-Flex seurayhteistyön saavutus, Team Unita -joukkue, voimisteli Juniorimestariluokassa hopealle ja Mina Koski saavutti 6.luokassa eläytyvillä suorituksilla kirkkaimman mitalin.

Joukkuekilpailussa nähtiin kaksi TNV -joukkuetta. TNV-Flexin Team Unita onnistui Juniorimestarien sarjassa hienosti. Joukkue sijoittui tyylikkäiden ja vahvojen suoritusten myötä hopeasijalle. Kultaa nappasi Suomalaisen Voimisteluseuran SVS Finland -joukkue ja pronssille voimisteli Elisen Nipsut. Team Unitan valmentaja Eveliina Koskelo oli tyytyväinen joukkueensa suorituksiin. Myös lupaavat TNV:n Glitterit kilpailivat luokkanousujärjestelmän 2. luokassa iloisena joukkueena.

6. luokan kilpailussa Mina Koski voimisteli vakuuttavasti ensimmäiselle sijalle. Hämeenlinnan Voimisteluseuran Amanda Virkkunen voimisteli hopealle ja Flexin Elli Rauhaniemi pronssille. Elli Rauhaniemi kilpaili Minan tapaan samassa kilpailussa myös Team Unitan joukkueessa, joten molemmilla 6. luokan Varsinais-Suomen mitalisteilla oli viikonlopun aikana paljon ahkeroitavaa. ”Parannettavaa vielä jäi, mutta voimistelijana Mina on kehittynyt hurjasti”, kommentoi tyytyväinen Minan valmentaja Eveliina Koskelo. Mina sai tuomareilta erityisesti kehuja elegantista ja ilmeikkäästä esiintymisestä. Osien tekeminen oli myös viikonlopun kisassa Minalla erityisen puhdasta. Eveliina kertoi Minan kilpailuohjelmien olleen uusia, joka luonnollisesti lisäsi iloa onnistumisista. ”Mina helpotti hieman riskejään, mutta kokonaisuus oli siisti eikä suuria virheitä sattunut”, Eveliina summaa.

2. luokassa Strassirytmisten Lotta Lahtinen sijoittui hienosti 7.sijalle, Kipinärytmisten Sari Gu 8. sijalle ja Glitterirytmisten Gabriella Sokolova 18. sijalle. 2. luokassa nähtiin myös kauniita ohjelmia Leena Seesrannan, Emilia Heinosen, Carolina Ilon, Mona Hiltusen ja Jenna Renforsin esittäminä.

4. luokassa taas Kipinärytmisten Emilia Ojala ja Emilia Liukkunen näyttivät tyylikkäästi taitojaan. TNV:n pienten voimistelujoiden taidokkaita ohjelmia oli ilo seurata. ”Tytöt ovat kehittyneet ja innostus lajiin on kasvanut”, kehui  Glitterirytmisten valmentaja ja TNV:n valmennusvastaava Noora Palmroos.

Kiitokset kaikille voimistelijoille ja valmentajille hienosta työstä!

Kilpailun tulokset löydät täältä.