TNV:n voimistelijoita SM-kilpailuissa ja tv:ssä tulevana viikonloppuna!

Taas on aika kilpailla voimistelulajien Suomen mestaruuksista! Kaikkien voimistelulajien yhteiset SM-kilpailut järjestetään Tampereella tulevana viikonloppuna 10.-12.5. TNV:stä kisoissa esittäytyy  joukkuevoimistelun 12-14 -vuotiaiden sarjan joukkueet Celeste ja Blue sekä rytmisen voimistelun juniorijoukkue Team Unita. Voit seurata TNV:n joukkueiden kilpailuja ja voimistelun SM -kisahuumaa tällä kertaa myös television kautta.

Mikäli innostut lähtemään SM-kisan kannustusjoukkoihin nauttimaan jännittävästä kisatunnelmasta, löydät kilpailuaikataulut täältä. Voit seurata kisatunnelmaa myös kotisohvalta käsin TV2:n voimistelun SM-kisojen tarjonnan ansiosta. Voimistelun SM-kilpailuja näytetään TV 2 -kanavalta tulevana viikonloppuna lauantaina 11.5. klo 17-18.13 sekä sunnuntaina 12.5. klo 17.30-18.58. Voimistelun ystäviä  hemmotellaan edellisten lisäksi lähiaikoina television runsaalla voimistelun tarjonnalla. Katso tulevien voimisteluun liittyvien lähetysten aikataulut täältä.

Onnea Celestelle, Bluelle ja Team Unitalle sekä muille kilpailijoille SM-kisan koitoksiin!

Blue -joukkue kilpailee joukkuevoimistelun 12-14-vuotiaiden sarjassa

Blue -joukkue kilpailee joukkuevoimistelun 12-14-vuotiaiden sarjassa

Celeste -joukkue kilpailee joukkuevoimistelun 12-14-vuotiaiden sarjassa

Celeste -joukkue kilpailee joukkuevoimistelun 12-14-vuotiaiden sarjassa

Team Unita kilpailee rytmisen voimistelun juniorijoukkueena

Team Unita kilpailee rytmisen voimistelun juniorijoukkueena