Liedon tanssikatselmuksesta hyvät palautteet

Energizer ja Enerteens -joukkueet kävivät kisaamassa Lietohallilla järjestetyssä Tanssin pyörteissä -katselmuksessa. Vaikka joukkueet eivät sijoittuneet sarjoissaan kolmen parhaan joukkoon, palautteet olivat positiivisia. Molemmat joukkueet kisasivat syksyn kilpailuohjelmillaan Scaretalella sekä Mikä boogiella. Enerteensien ohjelmaa tuomarit kehuivat pirteäksi ja energiseksi kokonaisuudeksi, jossa oli hyvät kuviot. Kehitettävää tuomarit löysivät asenteesta ja liikkeiden dynamiikasta. Energizereiden ohjelma oli tuomareiden mukaan tulkinnaltaan vahva, vaihteleva, yhdenaikainen esitys, jonka tytöt esittivät hyvillä ilmeillä. Toiveena oli voimakkaampi puvustus sekä ryhmän kaikkien jäsenten ilmaisun kehittäminen samalle tasolle. Enerteensit tanssivat 12-15-vuotiaiden sarjassa, Energizerit yli 16-vuotiaiden.