Team Unitalle SM-pronssia!

Rytmisen voimistelun junioreiden joukkuemestaruuksista kisattiin lauantaina 11.5. Tampereella. Kilpailu tarjosi yleisölle taiturillisia joukkuesuorituksia. Turun Naisvoimistelijoiden ja Voimisteluseura Flexin yhteisjoukkue Team Unita saavutti kilpailussa upeasti SM-pronssia! On hienoa, että junioreiden joukkuekilpailussa oli Team Unitan myötä varsinaissuomalainen edustus.

Team Unita -joukkueessa voimistelevat Mina Koski, Julia Laine, Elli Rauhaniemi, Helmi Rauhaniemi sekä Venla Liukkonen. Voimistelijat suoriutuivat ensimmäisestä esityksestään melko onnistuneesti, mutta erityisesti toinen suoritus oli joukkueelta vapautunut ja ilmeikäs. Myös valmentajat kiittelivät voimistelijoidensa onnistumista: ”Koko Unitan olemassaolon ajan paras kisasuoritus osui nyt juuri oikeaan paikkaan”, kertoivat menestyksestä liikuttuneet valmentajat Eveliina Koskelo ja Suvi Lax. Suoritukset johtivat Team Unitan upeaan pronssisijaan pistein 22,217.

Junioreiden joukkueiden SM-kullan nappasi Voimistelu- ja urheiluseura Elisen ja Elise Järvenpään yhteisjoukkue Orkideat pistein 28,783. Hopeaa taas saavutti SVS-seurojen yhteisjoukkue SVS Finland, joka sai kokonaispisteet 26,317. Neljänneksi sijoittui näyttävällä ohjelmallaan Hämeenlinnan Voimisteluseuran nuorten joukkue pistein 20,783. Edellisten lisäksi kisassa nähtiin Elise ja Elise Vantaan Nipsut -joukkue sekä Olarin Voimistelijoiden Team Titaanit.

On hienoa, että tämän ikäluokan varsinaissuomalaisia taitavia rytmisiä voimistelijoita on saatu yhteistyöhön Team Unitan myötä. Yhteistyö yli seurarajojen on toiminut Team Unitan joukkueessa valmentajien ja voimistelijoiden mukaan saumattomasti. ”Seurayhteistyö on mahdollistanut tämän sijoituksen”, kertoi TNV:n valmentaja ja valmennusvastaava Eveliina Koskelo. ”Olemme kiitollisia ja tippa linssissä”, valmentajat kommentoivat kilpailun ratkettua.

TNV haluaa kiittää ja onnitella valmentajia Eveliinaa ja Suvia sekä voimistelijoita hienosta työstä ja menestyksestä. Kiitos aikaansaaville valmentajille myös seurojen yhteistyön kehittämisestä.

Voimistelun SM-kilpailuiden kaikki tulokset löydät täältä. Voimistelun SM-kilpailuja näytetään TV 2 -kanavalta lauantaina 11.5. klo 17-18.13 sekä sunnuntaina 12.5. klo 17.30-18.58.

SM-pronssijoukkue Team Unita. Vasemmalta oikealle Elli Rauhaniemi, Helmi Rauhaniemi, valmentaja Suvi Lax, Venla Liukkonen, Mina Koski, valmentaja Eveliina Koskelo ja Julia Laine.