TNV:llä iso edustus Tyttöjen hyvänmielenkisoissa

Tyttösarjojen 10-12 v. mestaruus- ja 12-14v. kilpasarjan kauden pääkilpailu Tyttöjen Hyvänmielenkisat kisattiin Turussa toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna. TNV:llä oli 10-12 -vuotiaiden sarjassa neljän joukkueen edustus.

Kilpailut oli jaettu kahdelle päivälle ja TNV:n joukkueista Pink kisasi jo lauantaina. Iloinen ja pirteä suoritus päätti sarjan ensikertailaisen Pinkin kisakauden.

Sunnuntaina olivat vuorossa  Kolibrit teamin Black, Lupiinit teamin Lime ja Geminit. Blackin myös kauden päättävä kilpailusuoritus oli ehdottomasti kauden siistein ja vaikka muutamia pieniä epävarmuuksia ohjelmaan vielä mahtuikin. Toinen ensikertalainen, Lime, paransi suoritustaan kisa kisalta ja kauden viimeiseen suoritukseen oltiin tyytyväisiä.

Valmentajien mukaan ”Joukkue kehittyi hurjasti jo kisakauden aikana ja nyt on hyvä lähteä rakentamaan uutta kautta”. Geminit suoriutui upeasti vaativasta nopeasta ohjelmastaan ilmaisten ohjelmaa näyttäen osaamistaan koko hallille. Geminit osallistuivat keväällä 2013 ensimäistä kertaa 10-12 -vuotiaiden sarjaan saavuttaen sekä aluemestaruuskilpailuissa että valtakunnallisissa tyttöjen hyvän mielen kilpailuissa 2. kategorian ja bouksen taito-osista. Loistava tulos ensikertalaisille!

Geminit tyttökisoissa

Geminit tyttökisoissa

Lime Tyttökisoissa.

Lime Tyttökisoissa.

 

 

Lime Tyttökisoissa.