Iloisia suorituksia ja Vilmalle hopeaa kansainvälisessä ViDa Style-Tournamentissa

Hämeenlinnan Voimisteluseura järjesti rytmisen voimistelun kansainvälisen kutsukilpailun ViDa Style -Tournamentin Hämeenlinnan Hämeenkaaressa 17.-19.5.2013. TNV:n pieniä rytmisiä voimistelijoita oli mukana kansainvälisessä kilpailussa. Glitterirytmisiä edustava Vilma Kangas nappasi hienosti 2005-syntyneiden sarjan hopeaa. Myös 2004-syntyneiden sarjassa edustaneet Glitterirytmiset Kerttu Viitakangas ja Gabriella Sokolova näyttivät kisassa iloisia ja reippaita suorituksia. 

2005-syntyneiden sarjassa nähtiin viisi lupaavaa voimistelijaa. Vilma Kangas voimisteli hienosti sarjansa hopeasijalle. Valmentajan Noora Palmroosin mukaan “Vilma on harjoituksissa ahkera, joten hyvä tulos ei ole sattumaa.” Ensimmäiselle sijalle voimisteli Anastasia Dvegubskaya Venäjän Zhukovskista ja kolmanneksi sijoittui Elise-Järvenpään Emilia Helin.

2004-syntyneiden sarjassa nähtiin jopa 18 taitavaa voimistelijaa. Kerttu Viitakangas ja Gabriella Sokolova  kilpailivat tasokkaassa sarjassa hienolla asenteella, Kerttu sijoittuen 13. sijalle ja Gabi 16. sijalle. Tyttöjen valmentajan Noora Palmroosin mukaan ”Kertulla nähtiin selkeää parannusta pallon suorituksessa verrattaen koko edeltävään kauteen.” Nooran mukaan Kertun kohdalla erityisesti osat vaativat vielä parannusta. Gabriella eli Gabi taas kilpaili vasta ensimmäistä kertaa narulla, ja ”ohjelmassa nähtiinkin vielä paljon pieniä virheitä”, summaa Noora. Valmentajan mukaan uusi ohjelma on Gabille vielä haastava, mutta kehityssuunta on hyvä –  molemmilla tytöillä. 2005-syntyneiden sarjassa nähtiin Venäjän Zhukovskin delegaation kolmoisvoitto, kun seuran voimistelijat Anna Kupchenko (1.), Olga Vertliukhina (2.) ja Maria Gorbatseva (3.) hallitsivat mitalisijoja.

ViDa Style-Tournament tarjosi pienille voimistelijoille kuitenkin ennen kaikkea eväitä tulevaan: tärkeintä oli itsensä voittaminen, kansainvälinen kilpailukokemus ja idolien esimerkistä oppiminen.

Kiitos Hämeenlinnan Voimisteluseuralle hienosta kilpailuista. Onnittelut voimistelijoille ja valmentajalle. Kaikki tulokset löydät täältä.

Vilma Kangas voimisteli hopealle ViDa Style -Tournamentissa

Vilma Kangas voimisteli hopealle ViDa Style -Tournamentissa