TNV:n rytmiset esiintyivät edukseen Jyväskylän luokkanousukisoissa

Kevätkauden 2013 viimeinen luokkakilpailu käytiin Jyväskylässä, Vaajakosken liikuntahallilla 24.–26.4.2013. Kolmipäiväisissä kilpailuissa kilpaili monta TNV:n edustajaa. 
 
1. luokan kilpailussa käytettiin uutta tulosjärjestelmää, jossa voimistelijat jaetaan pisteiden mukaisesti neljään eri kategoriaan. Tällöin loppupisteet julkistetaan vain ensimmäiseen kategoriaan sijoittuneiden voimistelijoiden osalta. TNV:n voimistelijat Viveka Nummelin, Vilja Jansen ja Mathilda Heinonen sijoittuivat hienosti ensimmäiseen kategoriaan. MyösEmmi Vappula ja Ida Ehrlund näyttivät edustavasti taitojaan.
.
2. luokan kilpailussa Gabriella Sokolova sijoittui 10. sijalle jopa 44 voimistelijan joukossa. ”Gabin kanssa lähdettiin rohkeasti tekemään uutta narua ja ottamaan pientä riskiä uuden ohjelman kanssa, mikä kannatti. Parannusta tuli verrattaen edellisiin kisoihin ja tällä kertaa sijoitus oli hienosti 10!”,valmentaja Noora Palmroos iloitsee. Emilia Heinonen esiintyi niinikään vakuuttavasti voimistellen 21. sijalle. Nooran mukaan ”Emilialla kisat menivät nappiin, hän esimerkiksi tsemppasi pallo-ohjelmansa  koko kauden parhaan suorituksen.  Aikaisemmissa kisoissa Emilian vahvuutena ollut vapaa, jossa tällä kertaa näkyi harmillisia jännitysvirheitä jotka pudottivat suorituspisteitä.” Niinikään Carolina Ilo osoitti kehitystä, sillä valmentajan mukaan ”erityisesti välineohjelma oli mennyt eteenpäin”. ”Carolla suunta on joka harkassa ylöspäin”, valmentaja Noora vakuuttaa. Myös TNV:läiset Jenna Renfors, Leena Seesranta ja Mona Hiltunen esiityivät luokassaan vakuuttavasti.
.
3. luokassa Kerttu Viitakangas sijoittui upeasti 8. sijalle. Valmentajan Nooran mukaan ”Kerttu on harjoitellut ahkerasti ja suorituksissa oli selkeää parannusta edellisiin luokkakisoihin verrattuna. Toki pieniä virheitäkin vielä jäi, mutta suoritukset olivat siistejä ja varmoja, joten parannusta edellisiin luokkiksiin oli odotettavissa!” Kipinärytmisten Senja Aaltonen, Olivia Hovi, Aino Ahola, Jonna Lehto, Eva Inginen, Aida Kauppinen, Milla Pekkala, Julia Rihko, Vanessa Partanen ja Enni Bäckman esiintyivät myös luokassaan rohkeasti, ja kaikkien voimistelussa näkyi selvää kehitystä.
 .
4. luokan kilpailuissa TNV:läiset Emilia Liukkunen, Emilia Ojala, Sofia Kankaanpää ja Katariina Kankaanpää ahkeroivat ja esittivät vapaaohjelman lisäksi 2  vapaavalintaista välineohjelmaa. 4. luokan tytöt esiintyivät näyttävästi ja osoittivat kehitystä erityisesti vartaloteknisessä osaamisessa.
.
”TNV:llä meni kokonaisuudessaan hienosti”, Noora summaa kisaa. TNV:n tuomareina toimivat Noora Palmroos ja Riikka Helenius, kiitos Nooralle ja Riikalle viikonlopun ahkeroinnista. Onnittelut kaikille itsensä ylittäneille voimistelijoille sekä heidän valmentajilleen sekä kiitos Jyväskylän Voimistelijoille kisan järjestämisestä.
Kilpailun tulokset näet täältä.
Jyväskylän luokkanousukisoissa Carolla (vas.) erityisesti välineohjelma onnistui 2.luokassa, Kerttu (keskellä) sijoittui onnistuneilla suorituksilla 3. luokan 8.sijalle ja Gabi (oik.) esiintyi vakuuttavasti uudella naruohjelmalla 2.luokassa ja sijoittui 10.sijalle.

Jyväskylän luokkanousukisoissa Carolla (vas.) erityisesti välineohjelma onnistui 2.luokassa, Kerttu (keskellä) sijoittui onnistuneilla suorituksilla 3. luokassa 8.sijalle ja Gabi (oik.) esiintyi vakuuttavasti uudella naruohjelmallaan ja sijoittui 2.luokassa 10.sijalle.