Syysstartti Energymillä

Sunnuntaina 1.9. otetaan Energymillä vauhdikas alkustartti syksyyn. Ohjelmassa voimistelun syysstartti, tanssijoukkueiden hakutilaisuudet ja suoritustekniikka-tunti aikuisille. Kaikki tutustumiset ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Tervetuloa!

Energialähde

  
klo 12.00-13.00 Voimisteluun tutustuminen, 04-06-syntyneet (tunnin kesto 45 min)
.
klo 13.00-14.00 Voimisteluun tutustuminen, 07-09-syntyneet (tunnin kesto 45 min)
 .
klo 14.15-15.30 Hakutilaisuus uuteen tanssin treeniryhmään, 99-02-syntyneet
 .
klo 16.00-17.00 Suoritustekniikka-tunti 
 .
klo 17.15-18.30 Hakutilaisuus Enerteens-tanssijoukkueeseen, 97-99-syntyneet
.
klo 18.45-20.00 Hakutilaisuus Energizer-tanssijoukkueeseen, -96 ja aikaisemmin syntyneet

Voimisteluun tutustuminen

Tule tutustumaan valmennukseemme ja anna meidän ohjata lapsesi hänelle parhaiten sopivaan ryhmään. Tunnit ovat ilmaiset eivätkä sitouta mihinkään. Mukaan tunnille tarvitset vaatteet, joissa helppo liikkua sekä juomapullon. Hiukset kiinni. Paikanpäällä pääset katselemaan myös esityksiä seuran huippuvoimistelijoilta. Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tuntia. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua.

Tanssin hakutilaisuudet

TNV:n tanssijoukkueet hakevat uusia tanssijoita esiintyviin ja kilpaileviin ryhmiinsä. Hakutilaisuus on joukkueen perustreeni, johon hakijat osallistuvat nykyisten tanssijoiden kanssa. Mukaan voi hakea, jos omaa tanssi/voimistelutaustan ja on motivoitunut harjoittelemaan tavoitteellisesti. Lisätietoja joukkueista, valmennusmaksuista saat täältä. Mukaan hakutilaisuuteen tarvitsen tanssiin sopivat vaatteet (ei kenkiä) sekä juomapullon.