Kristalleja esiintymässä valmennuksen Syysstartissa

Energymillä vietettiin 1.9. TNV:n valmennusryhmien Syysstarttia. Iltapäivän aloittivat 04-06 -syntyneiden voimisteluryhmistä kiinnostuneet ja  päivä loppui tanssiryhmien hakutilaisuuteen. Päivän aikana kymmenet uudet innokkaat voimistelijat ja tanssijat kävivät tutustumassa toimintaan ja saivat  valmentajien vinkkejä oikean ryhmän valintaan.

Kristalleista esiintymässä olivat Olivia ja Kerttu. Olivia (-07) esitti hienosti Bulgarian kisamatkalle tehdyn vapaaohjelman ja Kerttu (-08) viimekausilta tutun Merenneito-ohjelman. Kertulle esiintyminen olikin melkoinen tulikoe. Hän nimittäin esitti ensimmäistä kertaa ohjelman ihan yksin.

Keke kuvaili omaa sooloesitystään näin: ”Vähän jännitti, mutta se meni tosi hienosti.”

Keken ja Olivian lisäksi esiintymässä olivat Vanessa ja Jonna Glittereistä ja Tähtirytmisten Julia. Kaikki edellämainitut ja lisäksi Mina ja Emppu toimivat esivoimistelijoina päivän starttitunneilla. Kiitos kaikille esiintyjille ja kaikille Syysstarttiin osallistuneille!

Jos et ehtinyt mukaan Syysstarttiin, niin vielä ehtii mukaan. Alkeisvalmennus alkaa nyt (viikolla 36) ja joukkeista kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä valmennuspäällikkö Noora Palmroosiin sähköpostilla valmentajat.tnv(a)gmail.com.