Rytmisen voimistelun katselmus

Rytmisen voimistelun ryhmien harjoituskisa, katselmus, käytiin perjantaina 27.9 Kastun koululla. Katselmus on puolivuosittain järjestettävä tilaisuus jossa voimistelijamme pääsevät esittämään ohjelmiaan niin, että kaikenikäiset oman seuran rytmiset voimistelijat ovat paikalla.

Saimme nauttia seuran voimistelijoiden harjoittelun tuloksista yli 30 esityksen verran. Mukana oli jälleen kerran niin ensikertalaisia kuin konkareitakin. Pienten Kristallirytmisten ihastellessa isompien tyttöjen välineosaamista ”aaah!” ja ”wau!” -huudoin höystettynä, oli helppo käsittää kuinka tärkeitä yhteiset esiintymistilaisuudet ovat kaikille voimistelijoille.

 

Glitterit ja Kristallit esiintyivät myös joukkueina katselmuksessa. Molempiin ryhmiin on syksyn aikana tullut useita uusia voimistelijoita. Uudet tytöt on otettu ilolla vastaan ja joukkuetyöskentelyn perusteella tytöt ovat solahtaneet ryhmiinsä mukavasti.

Seuran valmennuspäällikkö Noora Palmroosin mukaan tästä on hyvä aloittaa kisakausi. Ohjelmat on saatu kuntoon valmiiksi tyttöjen jaksamista kuunnellen ja silti tiukasti harjoitellen. Hyvä niin, sillä Tähtirytmisten Julia Laine kilpailee jo huomenna Järvenpäässä ja ensi viikonloppuna isolla osalla tyttöjä edessä kauden tärkein kilpailu TNV:n järjestämä Luokkakilpailu ja asema.

Kiitos katselmuksesta voimistelijoille, tuomareille ja valmentajille ja tietysti katsojille!