Lime alueringin leirillä Kuortaneella

Lupiinien Lime joukkue vietti 28-29.9. viikonlopun Pohjanmaan alueringin leirillä Kuortaneen urheiluopistolla.

Matkaan lähdettiin lauantaina aamulla jo seitsemältä, ja kotona oltiin sunnuntaina vasta noin yhdeksältä illalla. Viikonloppuun mahtui paljon kaikenlaista tapahtumaa: kestävyyttä, liikkuvuutta, balettia, koordinaatioharjoituksia, ulkoilua, valmentajanvaihtoa, tanssia ja ohjelmatreeniä. Tuntien välissä nautittiin hyvistä ruuista ja yhdessäolosta. Päivät olivat pitkiä, mutta tytöt jaksoivat hienosti ja pärjäsivät mainiosti hiukan isompien tyttöjen seurassa. Tyttöjen mielestä hauskinta leirillä oli tanssitunti sekä ohjelmatreenit. Eniten he mielestään oppivat ohjelman vaikeusosatunnilla, jossa harjoiteltiin vartalonliikkeiden oikeaa suoritusta.