Tixian pallo-ohjelman ensi esitys

Tixia esitti tuomareille ja muulle yleisölle  ensi kertaa syksyn kilpailuohjelmansa seuran joukkuevoimistelun katselmuksessa 3.10.2013. Katselmuksessa oli kaksi näyttöä: ensimmäisessä näytössä pallo-ohjelmasta esitettiin 10 tytön versio ja toinen näyttö mentiin 8:lla voimistelijalla.

Ensimmäisellä näyttökerralla oli enemmän jännitystä ilmassa ja pallot karkailivatkin  muutamaan otteeseen. Lisäksi ensimmäiseen suoritukseen saatiin lisähaastetta musiikin katketessa kesken ohjelman. Hyvin tytöt kuitenkin tsemppasivat ohjelman loppuun pienen katkon jälkeen. Toisella näytöllä liika jännitys oli karissut ja suoritus oli keskittyneempi ja varmempi. Tuomaripalaute oli todella iloista kuultavaa. Saaran koreografia sai paljon kehuja, vartalonsarjat ja yhdistelmät olivat kehittyneet sekä yhtäaikaisuutta ja ilmaisuakin jo löytyi, vaikka mennään vasta alkukautta. Ennen ensimmäisiä kisoja keskitytään vielä liikkeiden ja sarjojen sidontaan, hyppyjen muotoihin, noston alastulon varmentamiseen ja syvennetään ilmaisua entisestään. Suunta on hyvä – nyt täysi draivi päälle ja kohti kauden ensimmäisiä kisoja.