Luokkakilpailussa upeita suorituksia ja Asemalla iloisia esityksiä!

TNV:n historiassa kääntyi uusi sivu, kun saimme kunniaksemme järjestää seuran historian ensimmäiset rytmisen voimistelun luokkakilpailut. Tapahtumamme keräsi yhteen lähes 250 rytmisen voimistelun harrastajaa ja nelisen sataa katselijaa Samppalinnan palloiluhalliin.

Lauantaina 5.10. kilpailivat rytmisen voimistelun 1. ja 3. luokka, ja sunnuntaina 6.10. ohjelmassa oli Voimistelun Asema-tapahtuma sekä rytmisen voimistelun 5. luokka ja JunioriMestari-luokka.

Voimistelutapahtuman järjestelyt sujuivat pääosin TNV:n ensikertaisilta hyvin. Kilpailussa näimme upeita suorituksia ja iloisia onnistumisia. Kaikki viikonlopun tulokset ovat nähtävillä kisasivuiltamme. TNV keräsi viikonlopun aikana kuvia Asemalta1. luokan kilpailusta, 3. luokan kilpailusta, 5.luokan kilpailusta, JM-luokan kilpailusta sekä myös yleisesti kisatunnelmasta.

Ensi kertaa mukana matkassa oli myös TNV:n uusi ja ihana maskottikoira Tessu. Jatkossa Tessu on mukana TNV:n järjestämissä tapahtumissa. Seuraavan kerran Tessun voi nähdä TNV Cup – Asemalla 24.11. Samppalinnan palloiluhallissa.

Luokkakilpailujen järjestäminen on ollut upea ja ikimuistoinen projekti. Se on opettanut meitä paljon ja lisännyt yhdessä tekemisen iloa seurassamme. Lämmin kiitos kaikille järjestäjille, vapaaehtoisille ja yhteistyökumppaneillemme. Kiitokset luonnollisesti myös kaikille upeille voimistelijoille, teitte viikonlopusta unohtumattoman!

TNV:n Tessu rytmisen voimistelun luokkakilpailuissa. Viikonlopun aikana nähtiin huikeita suorituksia. Kuvassa JunioriMestari-luokan voittaja Elisen Rebecca Gergalo.