TNV oli näyttävästi mukana Skanssin syyslomatapahtumassa

TNV oli mukana Skanssin syyslomatapahtumassa – Isot edellä, pienet perässä, perjantaina 18.10. ja lauantaina 19.10. Tapahtuman aikana saimme olla näyttävästi esillä. Esittelimme toimitaamme TNV:n omalla ständillä, ohjelmassa oli mm. Onnenpyörän pyöritystä, joka tarjosi lapsille TNV-aiheisia palkintoja ja vanhemmille jumppapalkintoja. Mukana menossa oli luonnollisesti lapsia ihastuttanut ja sulostuttanut maskottimme TNV-Tessu, joka sai ja jakoi halauksia lapsille ja lapsenmielisille.

Lauantaina saimme mahdollisuuden myös esiintyä Skanssin Keskustorilla klo 11, 13 ja 15. Lämmin kiitos kaikille paikalla olleille ja esiintyjillemme: Kolibrit Celeste ja Kolibrit Blue, Enerteens, Energizer ja Glitterit sekä yhteistyöjoukkueet Uniq ja Crystals!