Julia voimisteli nuorten avoimessa kilpailussa 7. sijalle

Hämeenlinnan Voimisteluseura järjesti rytmisen voimistelun joukkueiden ikäkausikilpailun, Voimistelun Aseman ja avoimen nuorten yksilökilpailun 19.10.2013 Tavastia-Areenalla Hämeenlinnassa. TNV:n edustaja Julia Laine sijoittui hienosti nuorten yksilökilpailussa sijalle 7/18.

Julia matkasi valmentajansa Eveliina Koskelon kanssa Hämeenlinnaan jo perjantaina, sillä Hämeenlinnan Voimisteluseuran valmentaja Tatjana Golovina ja lajipäällikkö Emma Kurki katsastivat Julian ohjelmia tulevaa SM-kisakarsintaa ajatellen. Hämeenlinnassa oli hyvät mahdollisuuden myös riskien treenaamiseen –  tällä hetkellä Turussa treenitilat eivät nimittäin anna korkeiden riskiheittojen harjoitteluun hyvää mahdollisuutta.

Lauantain kisassa Julia esiintyi valovoimaisesti. ”Kisassa vanne-ohjelma oli loistava, mutta riskeissä näkyi epävarmuutta ja sattui harmillinen pudotus. Ilman pudotusta suoritus olisi ollut jo SM-kisaan sopivaa tasoa!”, valmentaja Eveliina Koskelo summaa. Myös Julian nauhaohjelma oli kehittynyt. Suoritukset riittivät hienosti 7. sijaan 18 taitavan voimistelijan joukossa. Onnea voimistelijalle ja valmentajalle upeasta työstä!

Valmentaja katsoo jo tulevaan viikkoon: ”Meillä on nyt käynnissä intensiivinen treenaaminen SM-karsintoihin. Riskejä päästään treenaamaan vain viikonloppuna, mutta ohjelmia hiotaan muuten tehokkaasti!”

Kiitos kilpailun järjestäneelle Hämeenlinnan Voimisteluseuralle! Kaikki tulokset löydät järjestävän seuran sivuilta täältä.

Onnea ja harjoitteluintoa kaikille nuorten ja joukkueiden SM-kisoihin valmistautuville.

Julia Laine

Julia Laine