Enerteenseille kultaa TUL:n mestaruuskisoissa

Tanssijoukkue Enerteens voitti 26.10.13 Toijalassa Akaassa TUL Joy Games -tapahtumassa järjestetyissä show- ja discotanssin mestaruuskisoissa kultaa.

Tyttöjen keväällä valmiiksi saatu ja syksyllä hiottu Kiusaajat-ohjelma menestyi 14-16-vuotiaiden sarjassa valmentajien odotusten mukaisesti loistavasti. Enerteens-joukkueessa tanssii 17 nuorta 99-97-syntynyttä naisen alkua. Joukkueen tytöistä osa esitti ohjelman myös syyslomalla Skanssissa. Loppusyksy keskitytään treenaamaan uutta Nightmare-ohjelmaa ja sen kanssa suunnataan kisoihin 7.12. Svolin Show -tapahtumaan Kankaanpäähän -kovin odotuksin tietysti. Onnea vielä tytöille mahtavasta saavutuksesta! Valmentajat kiittävät ihanan motivoituneita teinimussukoitaan! TNV:n Facebook-sivuilta voit käydä katsomassa videon kisaohjelmasta.

Enerteensien Kiusaajat-esitys sykähdytti myös Skanssin syyslomatapahtumassa.