Pink ja Tixia menestyivät Kerava Cupissa

Pink ja Tixia -joukkueet aloittivat syksyn kilpailukautensa menestyksekkäästi joukkuevoimistelun välinekilpailuissa Kerava Cupissa Keravalla 2.-3.11. Molemmat joukkueet pääsivät lauantaina ensi kertaa kilpailumatolle näyttämään välineohjelmansa tuomareille. TNV:läisittäin päivän tulokset olivat upeita, sillä Tixia saavutti pronssia 14-16 -vuotiaiden kilpasarjassa ja Pink voimisteli 3. kategoriaan 10-12 -vuotiaiden sarjassa! Suurin osa kilpailuihin osallistujista tuli pääkaupunkiseudun kivikovista joukkuevoimisteluseuroista, ja päivän aikana nähtiinkin toinen toistaan upeampia joukkuevoimistelun välineohjelmia.

Ensin kilpailuvuorossa oli 10-12 -vuotiaiden sarjassa Pink. Joukkue syttyi kilpailutilanteesta ja korjasi aamutreenien muutamat epätarkkuudet. Suoritus oli aurinkoinen, täsmällinen ja pallon käyttö monipuolista. Tuloksena oli hienosti kategoria 3 heti kauden ensimmäisissä kisoissa.

Tixia ilmensi Saara Rinteen koreografiaa taidokkaasti, josta seurauksena oli upeasti pronssimitalit 13 joukkueen 14-16 -vuotiaiden kilpasarjassa. Varsinkin taiteelliset  pisteet nousivat huippukorkeiksi ja sisälsivät bonuksen. Teknisiin pisteisiin jäi vielä vähän parantamista seuraaviin huomisiin Turun kisoihin.

Kilpailun tulokset ovat nähtävillä kilpailun järjestäjän sivuilla. Kiitokset hienosta kisapäivästä TNV:n tuomarille Salla Virranniemelle, valmentajille, huoltajille sekä tietenkin voimistelijoille. Pink ja Tixia-joukkueiden kausi on nyt korkattu ja harjoitukset jatkuvat.

Tixia ja Pink -joukkueiden voimistelijat kilpailivat menestyksekkäästi Kerava Cupissa

Tixia -joukkue ylsi upeasti pronssille  14-16 -vuotiaiden kilpasarjassa