Julia Laine lunasti paikkansa nuorten SM-kilpailuihin

Rytmisen voimistelun nuorten yksilöiden SM-karsintakilpailu käytiin sunnuntaina 3.11. Helsingissä, Kampin Liikuntakeskuksessa. TNV:n edustaja Julia Laine voimisteli SM-karsinnoissa 19. taitavan voimistelijan joukossa 11.sijalle ja lunasti siten paikkansa nuorten SM-kilpailuihin.

Valmentaja Eveliina Koskelo oli erityisen tyytyväinen karsintakilpailuissa suojattinsa pallosuoritukseen. Loistosuoritus pallo-ohjelmalla toikin välineellä upean 4. sijan! Muut välineet olivat vanne, keilat ja nauha. Keilasuoritus onnistui toivotusti, mutta ”vanteessa nähtiin tänään haparointia erityisesti riskiheitoissa ja myös nauhassa harmillisia virheitä”, valmentaja kommentoi. Kaikilla neljällä välineellä Julia saavutti hienon 11. sijan 19. voimistelijan joukossa, kun nuorten SM-kilpailuihin osallistuu 15 karsintakilpailujen parasta rytmistä voimistelijaa. Nuorten SM-karsintakilpailujen neliottelun voittoon ylsi Elisen Rebecca Gergalo, hopeaa saavutti Elisen Siiri Joroinen ja pronssille voimisteli SVS:n Alesia Kolomainen.

Nyt valmentajan ja voimistelijan katseet ovat jo edessä päin. ”Meillä on kaksi viikkoa aikaa treenata ennen ensimmäisiä varsinaisia SM-kilpailuja – olemme intoa täynnä!”, Eveliina kertoo. Rytmisen voimistelun nuorten yksilöiden ja naisten joukkueiden SM-kilpailu sekä pre-nuorten joukkuekilpailu käydään 16.-17.11. Hämeenlinnan Iittalahallissa. Onnea ja menestystä kaikille SM-kilpailuihin valmistautuville.

TNV onnittelee valmentajia ja Juliaa lämpimästi SM-kilpailupaikasta. SM-karsintakilpailuiden tulokset löydät täältä.

Julia voimisteli SM-kisapaikan