TNV upeasti edustettuna aluemestaruuskisoissa ja Voimistelun Asemalla

Kupittaan urheiluhalli täyttyi 9-10.11. innokkaista ja taitavista voimistelijoista, kun Kupittaalla järjestettiin joukkuevoimistelun alueen välinemestaruuskilpailut sekä Voimistelun Asema. Viikonlopun aikana halli täyttyi kannustushuudoista, kimalluksesta ja onnistumisen riemusta – Kupittalla nähtiin taas voimistelun iloa parhaimmillaan. TNV:tä oli edustamassa upea määrä joukkueita ja seurallemme viikonloppu olikin antoisa.

Lauantaina TNV:lle sateli menestystä alueen välinemestaruuskilpailuissa

Tixian menestyksekäs syyskausi jatkui ja joukkue saavutti hienosti hopeamitalin 14-16 -vuotiaiden kilpasarjassa. Joukkue ihastutti iloisella ohjelmallaan ja eläytymisellään. Tyttöjen voimistelutaidon huima kehittyminen toi suoritukseen varman yleisilmeen. Haasteellinen suorituspaikka sarjan ensimmäisenä näkyi pisteissä, mutta iloksemme tekniset pisteet kuitenkin nousivat aikaisemmista kisoista. Muutamat harmittavat suoritusvirheet karsitaan valtakunnallisiin Jyväskylän kisoihin.

Myös Kolibrit tiimin molemmat joukkueet Celeste ja Blue voimistelivat upeasti mitalleille omissa sarjoissaan; Celeste hopealle 12-14 -vuotiaiden mestaruussarjassa ja Blue voimisteli kirkkaimman mitallin 12-14 -vuotiaiden kilpasarjassa parantaen viime viikonlopun TUL piirin kilpailuissa saadun B kategorian upeasti A kategoriaksi. Bluen suoritus oli yhtäaikainen, tasapainoinen ja rauhallinen. Ohjelmaa on kehuttu kauniiksi ja suoritusta elämykselliseksi. Tulevat kaksi viikkoa, ennen Jyväskylän kisoja, hiotaan pois suorituksen pikkuvirheitä ja vahvistetaan ilmaisua.  Celesten suoritus on mennyt eteen päin viikko viikolta ja Aluekisassa nähtiin taas uudenlaista vahvuutta. Ilmaisu saatiin esiin Aluekisoissa ja tytöt loistivat. Celesten osa-aluepisteet oli 5,5 2,6 ja 8,0 ja yhteispisteet 16.1 olivatkin kauden korkeimmat pisteet. Tulevalla viikolla Celeste keskittyy lauantaina Espoossa järjestettävään OVO Cupiin. 

TNV:tä edusti peräti kolme joukkuetta 10-12 -vuotiaiden sarjassa: Lupiinit Lime, Lupiinit Lila ja PINK.

Limen suoritus oli viimeisen suoritusvuoron johdosta jo vähän ylilatautunut ja yksilövirheitä tuli useita. Joukkueena on kuitenkin menty eteenpäin ja hyvillä mielin mennään kohti Helsinkiä 10-12 vuotiaden välinemestaruuskilpailuja. Lilan tytöt tekivät iloisen suorituksen. Palloja vielä karkaili, mutta kokonaisuus oli viime viikon TUL:n piirinkilpailujen suoritusta parempi, toteaa Lupiinien valmentaja Riikka Andersson.

PINK joukkue jatkoi hyvin alkanutta kauttaan voimistellen jälleen upeasti kategorialle 3. Pinkin pirteä ohjelma sai yleisön mukaansa ja yleisön kannustamana tytöt voimistelivatkin iloisen ehjän suorituksen. Tytöt valmentajien johdolla keräsivät itsensä hienosti aamun harjoitussuorituksesta, jossa pallot  karkailivat epäonnisen paljon. Suoritus ei kuitenkaan ollut virheetön ja parannettavaa jäi, mutta sen valmentajat kokivat positiivisena asiana, vielä on kailpailuja jäljellä.

Sunnuntaina isänpäivää vietettiin isolla joukolla Voimistelun Asemalla

TNV:ltä asemalla voimistelivat joukkueet Karneolit Tik ja Tak, Treeniryhmä, sekä Estetical junior ja Estetical.

Karneolit avasivat kisakauden hienosti Kupittaalla. Karneolit Tik voimisteli upeasti kauden parhaan suorituksen. Ohjelman alussa näkyi hieman jännitystä ja ohjelmaan tuli muutamia pallon pudotuksia. Tästä huolimatta ohjelma muuten sujui tarkasti ja esimerkiksi siltakaadot ja tasapainot onnistuivat hienosti. Karneolit Tak tsemppasi hienosti yhdenaikaisuudessa ja teki hienot rintaseisonnat ohjelmassa. Seuraavan kerran molempien ryhmien tytöt nähdään esiintymässä TNV Cup Asemalla marraskuussa.

Myös Treeniryhmän valmentajat olivat tyytyväisiä suojattiensa suoritukseen. Myös Treeniryhmä nähdään seuraavan kerran voimistelemassa Turun Naisvoimistelijoiden järjestämällä TNV Cup Asemalla.

Kaikki tämän viikonlopun kilpailujen tulokset löytyvät täältä. TNV Kiittää upeasta kisaviikonlopusta järjestävää seuraa Turun Rientoa. Kiitos myös seuramme tuomarit Elina Nikkanen, Hellin Raninen sekä arvit Emmi Koivula, Jenni Blom ja Salla Virranniemi. TNV kiittää valmentajiaan arvokkaasta seuramme voimistelijoiden eteen tehdystä työstä. Erityiskiitos myös aurinkoisille voimistelijoillemme sekä huoltajille.

TIxia saavutti hienosti hopeamitalin Lime
Kolibrit tiimin molemmat joukkueet voimistelivat mitalleille Karneolit