Kolibrit Blue ja Tixia valmiina Jyväskylään

Kolibrit Blue vanneohjelmalla 12-14-vuotiaiden sarjassa

Kolibrit Blue -joukkue on treenannut hyvillä mielin viimeisenä viikkona ennen kauden pääkilpailuja. Tytöt matkaavat viikonloppuna joukkuevoimistelun kilpasarjojen välinemestaruuskilpailuihin. Tyttöjen mukaan vielä ei jännitä, vaikka kisaa odotetaan jo todella paljon! Fiilis on hyvä ja rauhallinen, koska ohjelmaa on harjoiteltu ahkerasti.

Viimeksi kisamatolla Kolibrit Blue nähtiin Länsi-Suomen aluekisassa ja siellä saadusta kultaisesta mitalista tuli valtavasti hyvää tsemppiä kauden viimeistelyyn. Viimeisellä viikolla Blue on keskitynyt pikkuriikkisten yksityiskohtien viimeistelyyn ja ohjelman eläytymiseen. Treenisalilla on ollut todella hyvä tunnelma. Joukkueen kokoonpanot ovat muuttuneet paljon muutaman viime vuoden aikana ja nyt ollaan päästy rauhoittumaan ja keskittymään omaan tekemiseen joukkueena. Hyvällä fiiliksellä lähdetään kisaan. Tytöt miettivät viimeisen kisan tavoitteikseen ainakin sen, että päästään finaaliin ja siellä saadaan hyvä, ilmaisullinen suoritus. Muistettiin myös, että nyt pitää saada se sama eläytyminen jokaiseen harjoitukseen, jotta lauantaina ja sunnuntaina esitys on varma.

Kisamatkaa kuitenkin kaikki odottivat jo innolla. ”Tulee varmaan ihana reissu!” Samalla tytöt olivat myös vähän haikeita; tämä on viimeinen kerta, kun kisataan tällä ohjelmalla.  Samaan hengenvetoon jollain oli jo hyvä idea kevään ohjelmasta, puvusta, meikistä.

Tixia osallistuu 14-16-vuotiaiden sarjaan sirkusteemalla

Tixia osallistuu myös Jyväskylän kisoihin tulevana viikonloppuna. Välinemestaruuskilpailut ovat joukkueen syksyn neljännet kilpailut ja kauden pääkilpailu. Tixia voimistelee 14-16-vuotiaiden sarjassa pallo-ohjelmalla Sirkusteemalla, ohjelman koreografian on tehnyt Saara Rinne. Valmentaja Raija Nurmen mukaan ohjelmaa on viimeistely ja muokattu ahkerasti vielä viime viikot. Lisäksi ohjelmaan on lisätty teknisiä osa-alueita pisteiden parantamiseksi.

Tixian tytöt odottavat kisaa jännityksellä, mutta tunnelma on odottava ja mukava. Kilpailumatka on valmentajan mukaan jokaiselle tytölle mieluinen, sillä se tehdään junalla. Lisäksi tytöt odottavat hotellimajoittumista ja yhteisesti suunniteltua pizza-illallista.

Tavoitteena Tixia pitää loppukilpailupaikkaa, valmentajan mukaan siihen tytöillä on realistiset mahdollisuuden suorituksen mennessä nappiin.

TNV toivottaa tsemppiä Bluelle ja Tixialle Jyväskylän kisoihin!
. 

Kolibrit Blue Tixia