TNV esillä Skanssin joulunavauksessa

TNV:n voimistelujoukkueet edustivat upeasti Skanssin kauppakeskuksen joulunavauksessa lauantaina 16.11.

Estetical ja Estetical junior sekä Lupiinit Lila esiintyivät keskustorilla puolen päivän aikaan iloisesti jumppatonttuina lahjapakettien kanssa. Iltapäivällä enkeleiksi tuunatut Lupiinit Limen tytöt esiintyivät kilpailuohjelmallaan näyttävästi.

TNV:n edustus huipentui illalla Skanssin Joulushow’hun, jossa Estetical esitti oman asemaohjelmansa Nissen polkan tahtiin ja leikitti yleisöä tip-tap-tunnelmin. Tontuiksi pukeutuneet tytöt auttoivat myös Skanssin katolta laskeutuneita tarkkailijatonttuja jakamaan tapahtumaan osallistuneille tonttulakkeja ja suklaita.

Kiitos Skanssille ja upeille tytöillemme jouluisen tunnelman välittämisestä!

Lupiinit Lime Estetical