Tixia upeasti finaalissa kilpasarjojen välinemestaruuskisoissa

Tixia osallistui kilpasarjojen valtakunnallisiin välinemestaruuskisoihin Jyväskylässä 23. – 24.11 -13. Lauantaina kilpailtiin alkukilpailu, josta tulikin jännittävä, kun vähitellen alkoi selvitä, että Tixialla on mahdollisuus yltää kahdeksan finalistin joukkoon. Tixian uudet vartalosarjat ja yhdistelmät sujuivat virheettömästi ja nostivat teknisiä pisteitä kauden aikaisemmista kisoista. Ilo oli katossa, kun iltamyöhällä viimeisen suorituksen jälkeen finaalipaikka oli plakkarissa 25:n joukkueen kovatasoisessa sarjassa.

Sunnuntain finaalissa tavoitteeksi asetettiin korjata suorituksen muutamat pikkuvirheet ja tehdä siisti ja puhdas ohjelma. Tämä onnistui hienosti, vaikka suorituspisteet eivät nousseetkaan lauantaista. Tytöille oli hieno kokemus voimistella loppukilpailussa kahdeksan parhaan joukossa ainoana länsisuomalaisena joukkueena. Syyskausi päättyi parhaaseen suoritukseen ja sijoitukseen valtakunnan kisoissa. Eteenpäin on menty. Finaalipaikka toi lisää intoa treenaukseen ja paluumatkalla mietittiin jo kevään ohjelman teemaa.

Kisakampaukset ja -meikit kuntoon

Keskittymispiiri

Iloiset Tixian tytöt loppukilpailun jälkeen