Iloinen tunnelma TNV Cup – Asemalla

TNV – Turun Naisvoimistelijat on perinteikäs voimisteluseura, joka on liikuttanut turkulaisia jo vuodesta 1906. Vuosien aikana olemme järjestäneet paljon erilaisia liikuntatapahtumia ja joukkuevoimistelukilpailuja. Sunnuntaina 24.11. järjestettiin Samppalinnan palloiluhallissa TNV Cup – Asematapahtuma seuran historiassa toista kertaa, ensimmäisen kerran tapahtuma järjestettiin syksyllä 2011. TNV Cup keräsi tänä vuonna yhteen noin 200 harrastajaa ja lähes 100 upeaa esitystä. Lajeina tänä vuonna nähtiin joukkuevoimistelu, rytminen voimistelu, tanssi, tanssillinen voimistelu ja kilpa-aerobic. Mukana tapahtumassa nähtiin myös syksyn aikana tutuksi tullut TNV:n ihana maskottikoira Tessu. Lumisateinen ilma ei häirinnyt tapahtumaan osallistuja, sillä palloiluhallissa tunnelma oli aurinkoinen ja rento. Kolmessa eri ryhmässä esiintyneet voimistelijat ja tanssijat esittivät kaikki hienosti ja iloisesti omat esityksensä. Jokainen osallistuja sai esiintymisestään palkinnoksi mitalin.

Tapahtuman järjestäminen on ollut jälleen hieno ja mieleenpainuva projekti. Lämmin kiitos kaikille järjestäjille, vapaaehtoisille ja yhteistyökumppaneillemme. Kaikki osallistujat kiitos, että olitte osaltanne toteuttamassa tätä tapahtumaa. TNV kiittää!

..Buffetin sedät vauhdissa
..Tessu tanssittaa
..Matkalla mitalien jakoon