Enerchicsit hopealle Dance&ShowME-kisoissa

Tanssijoukkue Enerchics ylsi hopealle Dance&ShowME-kilpailussa Tampereen Hervannassa.

Tampereen kovat tanssikoulut sekä muun Suomen joukkueet kokoava kilpailu oli tänäkin vuonna kovatasoinen ja Chicsien tytöt yllättyivät iloisesti palkintojenjaossa kuuluttajan alkaessa puhua avantoon suuntaamisesta: Enerchicsit kisasivat ensimmäistä kertaa uuden valmentajan, Vilja Parkkisen ohjelmalla Uimarit. Hopeamitali oli yllätys, sillä katsomossa muun muassa tanssistudio Razzmatazzin ryhmien ohjelmia seuratessa tuli tunne, ettei palkinnoille ole asiaa. Tuomaristossa toimineet Heikki Järvinen, Anni Anttonen sekä Kaisu Tomperi kuitenkin arvostivat Enerchicsien ilmeikästä suorittamista ja vain Osiriksen Maa, jossa kaikki on toisin ylsi Chicsien edelle. Kolmanneksi kolmentoista joukkueen yli 16 vuotiaiden sarjassa tuli Jade Dancersin Toivon kantama. Jokaisesta sarjasta julkistettiin vain kolme parasta ja samassa sarjassa kisannut TNV:n Energizer joutuu vielä jännittämään sijoitustaan, mitaleille ei valitettavasti joukkueen hyvästä suorituksesta huolimatta päästy. Tulokset ilmestynevät ensi viikon aikana nettiin Dance&ShowME-kilpailun sivuille. Molempien joukkueiden valmentajat ovat erittäin tyytyväisiä seuran panokseen kilpailuissa -viikon päästä lähdetään toki hakemaan vielä parempia sijoituksia Kankaanpään Show-tapahtumasta. Enerchicsien hopeasuorituksen voit käydä katsomassa tästä.

Valmistautumista kisaan

Ready to swim

Akrobatiaa

Yllätys palkintojenjaossa

Kisasuorituksen odottelua

Palkintojenjako-odottelua

Hopeahuumaa