Toinen hopea kruunasi Chicsien kauden

TNV:n tanssivalmennus ei ole tällä kaudella palannut yksistäkään kisoista ilman mitaleja. Tällä kertaa valloitettiin Kankaanpää ja Voimisteluliiton Show: Enerchicseillä kotiin tuomisina oli jo toiset hopeamitalit parin viikon sisään. Enerteens sen sijaan sijoittui niukasti mitalien ulkopuolelle jääden neljänneksi.

Turusta lähti melkoinen joukko Voimisteluliiton Showhun, kun seuran kaikki tanssivalmennusjoukkueet hyppäsivät bussiin. Enerchics sekä Energizer kisasivat vapaatanssin yli 16-vuotiaiden  ja Enerteens 12-15-vuotiaiden kilpasarjassa. Tanssin treeniryhmä sen sijaan suuntasi ensimmäistä kertaa kilpailutunnelmaa haistelemaan näytössarjan puolelle.

Enerchicsien jo viikko sitten Tampereella hopeaa voittanut ohjelma vakuutti tuomarit tälläkin kertaa ja Turkuun saatiin palata taas hopeamitalit kaulassa. Uimarit-ohjelma tuntui sujuvan jopa hieman paremmin kuin viime viikolla ja tuomarien pisteet olivat joiltain osa-alueilta täyttä kymppiäkin.

Energizereiden Just Friends?-ohjelman suoritus oli varma ja ilmaisu hyvää. Tytöt tanssivat erittäin yhdenaikaisesti ja energisesti. Kuitenkin koreografiaan ja ohjelman ideaan liittyvissä osa-alueissa ei ylletty hyviin pisteisiin ja sijoitus jäi sen vuoksi kovin kauas kärjestä. Töitä siis tiedossa lähinnä valmentajalle, ei niinkään tytöille.

Enerteensit kilpailivat nyt ensimmäistä kertaa uudella Nightmare-ohjelmalla Kiusaajat-ohjelman kultahuuman jälkeen. Myös Teensit saivat ilmaisusta kehuja ja ohjelmaan jäi vain pientä hiomista: sijoituksena kymmenen joukkueen kovatasoisessa sarjassa neljäs.

Tanssin treeniryhmä pääsi ensimmäistä kertaa kisaamaan, tällä kertaa näytössarjan puolella. Tuomareilta saatu palaute oli kannustavaa, eikä se jäänyt epäselväksi, kannattaako keväällä suunnata kilpasarjan puolelle. Vaikka treeneissä ilmaisun mukaan saaminen on ollut haastavaa, yleisö selvästi sytytti tytöt ja lavalla nähtiin ihanan hymyileväisiä Älä tule hyvä tyttö-ohjelman esittäjiä.

Enerchicsien hopea oli jo toinen tällä kaudella -ja kyllä se maistuu

 

 

Käy katsomassa Chicsien hopeaohjelma tästä ja tule kannustamaan Energizer ja Enerteens hyviin suorituksiin tanssin kauden viimeisiin kisoihin 8.12. Caribiaan. Kaikki ohjelmat tietenkin esitetään myös TNV:n joulunäytöksessä 9.12. Konserttisalilla: treeniryhmä 17.15 näytöksessä, muut 19.15 näytöksessä.

Jos olet kiinnostunut olemaan osa TNV tanssin huikeita joukkueita, tarkkaile nettisivuja: 6.1. otamme uusia tanssijoita joukkueisiimme hakutilaisuuden kautta.