Tanssin huikea kausi sai arvoisensa päätöksen -sekä Energizereille että Enerteenseille kultaa

TUL:n Kulttuurikilpailut Caribiassa jatkoivat TNV:n tanssijoiden huikeaa mitalien keruuta. Energizer haki kullan yli 18-vuotiaiden ja Enerteens 14-16-vuotiaiden ryhmäshow-sarjoista.

Edellisen päivän pieni harmitus Enerteensien niukasta nelossijasta ja Energizereiden matalista koreografiapisteistä muuttui sunnuntaipäivän iloisiksi kultajuhliksi. Huippusuoritukset tehneet joukkueet saivat valmentajat tyytyväisiksi. Nämä kullat todella ansaittiin: tytöt ovat tehneet koko kauden kovasti töitä ja ohjelmia on hiottu jopa toisinaan kyllästymiseen asti. Molempien joukkueiden suoritukset olivat ilmeikkäitä ja yhdenaikaisia. Energizer joutui tekemään suorituksensa kahteen kertaan, sillä ensimmäisellä kerralla musiikki pomppi teknisistä ongelmista johtuen. Tytöt vetivät kunnialla ohjelman loppuun musiikkiongelmista huolimatta ja jaksoivat tehdä energisen uusintasuorituksenkin vielä parin ohjelman välin jälkeen. Enerteensit kauhistuttivat kisapäivän lopuksi tuomareita painajaismaisella ohjelmallaan. Valmentajat Jenny Pitkäkaski, Crista Valtanen ja Ilona Korpela kiittävät mahtavasta kisapäivästä. Tyttöjen kisasuoritukset löydät TNV:n Facebook-sivuilta tästä.

 

 

Tanssin syyskausi on ollut mitalirikas: Enerteensit ovat haalineet kaksi kultaa, Enerchicsit kaksi hopeaa ja Energizerit yhden kullan. Myös tanssin treeniryhmä aloitti kisauransa vakuuttavasti näytössarjassa ja jäämme odottamaan innolla, mitä kevät tuo tullessaan. Maanantaina 9.12. on aika esittää mainetta niittäneet ohjelmat myös seuran omalle väelle TNV:n joulunäytöksessä Konserttisalilla.