Glittereille Valio Plus Akatemia-stipendi

Valio Plus Akatemia® on myöntänyt rytmisen voimistelun joukkueelle Glittereille 1 000 euron arvoisen stipendin. Valio Plus Akatemia® jakaa 200 000 euron arvosta raha- ja tuotestipendejä lasten ja nuorten liikunnan, ravitsemuksen ja hyvinvoinnin edistämiseen. Valio Plus Akatemia™  haluaa tukea lapsia ja nuoria liikuntaharrastustensa alkutaipaleella ja auttaa heitä eteenpäin harrastuksissaan.

Valio Plus Akatemia® ja sen kummit – Sami Hyypiä, Kiira Korpi, Joel Pohjanpalo ja Teemu Selänne – ovat valinneet stipendinsaajiksi noin 250 yksilöurheilijaa, joukkuetta ja koululaisryhmää ympäri Suomen. Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Pirkanmaan alueella stipendinsaajia oli noin 50 eri lajien edustajaa ja stipendejä jaettiin 30 000€ arvosta. Tärkeimpänä valintakriteerinä oli, että stipendi vie saajaansa harrastuksessa eteenpäin ja hyvä tekemisen meininki.

Glitterit hakivat stipendiä balettimaksuihin. Baletti on tärkeä tukilaji rytmisessä voimistelussa ja se edesauttaa voimistelijoita pääsemään eteenpäin harrastuksessaan ja viemään kohti tavoitteita. Glittereistä Emilia Heinonen oli vastaanottamassa stipendin Tampereella Valion tehtailla  järjestetyssä stipendien jakotilaisuudessa.

Glitterit kiittävät lämpimästi Valiota tästä hienosta stipendistä!

 

Kertun voi nyt bongata Valion maitopurkeista. Kuva: Niina Salonen