Joulunäytöksessä jälleen monipuolinen kattaus erilaisia esityksiä

Turun Konserttisali täyttyi maanantai-iltana 9.12. lukuisista pienistä esiintyvistä tytöistä ja pojista, vanhemmista, joukkuevoimistelijoista, aikuisesiintyjistä, perheliikunnan esiintyjistä, senioriesiintyjistä, rytmisistä voimistelijoista, tanssijoista, seuran talkooväestä ja yhteensä yli 1400 katsojasta.

Konserttitalolla riitti vipinää ja vilskettä jo ennen näytöksien alkua, kun ryhmät harjoittelivat esityksiä vielä viimeisen kerran. Joulunäytökset alkoivat  joukkueiden ja valmennusryhmien tsemppipalkinnon saajien ja kaudella menestyneiden voimistelijoiden ja tanssijoiden palkitsemisilla.

Joulunäytöksessä oli esillä kaikkien ryhmien syksyisen aherruksen tulos. Taas kerran näimme TNV:n uskomattoman laajan lajien ja ikäryhmien kirjon, kun lavalla nähtiin esiintyjiä aina vauvaikäisistä seniori-ikäisiin ja harrasteryhmistä kovatasoisiin kilpaurheilijoihin.

Suuret kiitokset kaikille esiintyjille, ohjaajille ja valmentajille, talkooväelle ja yleisölle!