Tanssijat matkalla kesän Eurogymiin

TNV:ltä on lähdössä kesän Eurogym-tapahtumaan Ruotsin Helsingborgiin joukko innokkaita tanssijoita. Tapahtuma on euroopanlaajuinen voimistelu- ja liikuntaviikko, jonka aikana osallistujat esiintyvät eri puolilla kaupunkia, tutustuvat eri lajeihin workshopeissa sekä tapaavat muita nuoria. TNV:n tapahtumajoukkue koostuu tällä kertaa neljästätoista tanssijasta, jotka ovat 14-26-vuotiaita. Tapahtumassa esitettävän ohjelman harjoittelu on aloitettu, workshopit valittu ja matkakassaa kartutettu muun muassa myymällä hierontalahjakortteja, ruusuja, keksejä ja toffeita sekä paketoimalla lahjoja. Kevään aikana tyttöjen matkaa on mahdollista myös tukea:

Tanssijoilla on Liedon Kirppiksellä myyntipaikat 91 ja 91, joista ostoksia tekemällä autat tyttöjä hankkimaan muun muassa esiintymisvaatteita. Tytöt eivät maksa kirppispaikastaan vuokraa, joten koko myyntituotto menee suoraan tanssijoille.

Tapahtumajoukkue myy lisäksi hierontalahjakortteja ammattihieroja Taina Turpelalle hintaan 30€/45minuuttia. Jokaisesta lahjakortista menee 5€ tyttöjen matkakassaan. Hierontalahjakortteja voi tiedustella tekstiviestitse valmentaja-Jennyltä 0440823654.

Turun Normaalikoululla järjestettävässä Liikunnan ihmemaassa tanssijat pitävät myyntipöytää 12.1., 19.1., 26.1. sekä 2.2. Itse Ihmemaa on kävijöille ilmainen, mutta halutessasi tukea tyttöjen matkaa, ota taskunpohjalle muutama kolikko trippi-ostoksia varten.

KIITOS KAIKILLE MEITÄ JO TUKENEILLE JA TERVETULOA MUKAAN TUKEMAAN SEURAMME KANSAINVÄLISTÄ TOIMINTAA!