Glitterit ja Kristallit minirytmisten avoimella leirillä kisakalliossa!

Minirytmisten avoin leiri järjestettiin 14. -16.2.2013 Kisakallion Urheiluopistolla! Leiri oli myös vuoden 2014 Miniringin valintatilaisuus.

Minirytmisten ikäluokat (2002-2006 syntyneet) oli jaettu kahdelle eri leirille, jotta kaikilla halukkailla oli mahdollisuus päästä mukaan.

TNV:ltä kisakalliossa voimisteli yhteensä 8 Glitteriä ja 4 Kristallia.

Leirillä opittiin paljon uutta, saatiin uusia voimistelukavereita, nautittiin erinlaisista treeeneistä ammattitaitoisten valmentajien johdolla ja näytettiin omia taitoja. Kotiin palasi onnellisia, iloisia ja tietenkin väsyneitä voimistelijoita.

Pienemmille leiri oli vasta ensimmäinen Kisakallio-leiri, mutta siitäkin huolimatta kaikki oli oikein reippaita ja innostuneita. Jaksettiin yrittää, vaikka välillä tuli vaikeampia asioita. Kokeneemmat tytöt toimivat hienosti mallina ja apuna!

Lajitaidon lisäksi leireillä oppii myös paljon muutakin. Leirin alussa voimistelijat tekivät yhdessä pelisäännöt joita noudattaa. Pelisäännöissä oli muunmuassa montako väriä lautasella on hyvä olla, ketään ei jätetä yksin, kiitetään treeneistä ja ruokailuista jne. Paljon hyviä oppeja, jotka on hyvä muistaa myös arkielämässä.

Kiitos kaikille leirillä olleille valmentajille hyvistä treeneistä, Kisakalliolle hyvästä ruoasta ja puitteista ja lajipäällikkö Emma Kurjelle hyvin järjestetystä leiristä!

Leirin jälkeen tytöt ja valmentaja Noora Palmroos viettävät ansaitun muutaman päivän hiihtoloman, jonka jälkeen katseet suunnataankin täysillä kohti kauden ensimmäisiä kilpailuja maaliskuun puolivälissä!

Hyvää Hiihtolomaa kaikille!

Terv. Glitterit, Kristallit ja valmentajat