Glittereiltä upeat 3 voimistelijaa valittiin Minirinkiin ja Miniringin varasijalle!

14.-16.2.2014 Kisakalliossa järjestetylle Minirytmisten avoimelle leirille ja Miniringin valintatilaisuuteen osallistui upea määrä vuosina 2006-2002 syntyneitä voimistelijoita, yhteensä reilut 150 voimistelijaa 16 eri seurasta.

Viikonlopun aikana kouluttajina toimivat Tatiana Golovina, Iiris Rif, Silja Ahonen, Julia Romanjuk ja Maria Golovina. Lajiharjoitusten lisäksi molemmilla leireillä ehdittiin myös tanssia ja 15.-16.2. leirillä jopa valmistaa tanssiesitysohjelmia.

Vuoden 2014 Miniringin Valitsijoina toimivat valmennustyöryhmän jäsenet Titta Heikkilä, Irina Yushina, Anneli Laine – Näätänen ja Laura Ahonen, lajipäällikkö Emma Kurki, ammattivalmentaja Tatiana Golovina ja leirin kouluttajana toiminut Silja Ahonen.

Valintakriteerit: lajitaidot / vartalotekniikka, lajitaidot / välinetekniikka, fyysiset ominaisuudet, harjoitusmotivaatio, lajiin soveltuva antropometria, keskittymiskyky sekä yhteistyöhalu ja kyky toimia osana ryhmää.

Turun Naisvoimistelijoilta minirinkiin valittiin Glitterien Kerttu Viitakangas 2004, Mimosa Turunen 2006 ja Varasijalle Vilma Kangas 2005.

Tyttöjen valmentaja Noora Palmroos on tyytyväinen valintoihin, paikat tulivat ansaitusti. Tytöt tekivät leirillä hienoa työtä ja onnistuivat näyttämään monipuolisesti taitojaan.

Myös tytöt itse olivat hyvin mielissään valinnoista ja odottavatkin leirejä jo innolla.

Kerttu Viitakangas