TNV rytmisille menestystä luokkakilpailussa

Elise järjesti parittomien luokkien luokkakilpailut ja Voimistelun aseman 15.-16.3 Kampin liikuntakeskuksessa. Turun naisvoimistelijoista viikonlopun kilpailuihin osallistui yhteensä 18 voimistelijaa!

Lauantaina tulessa olivat 1 luokan suorittajat Ilona Laitinen, Ilona Niittymäki, Julia Salonen, Mimosa Turunen, Vanessa Vainio ja Viivia Venäläinen. Kilpailu oli kaikkien tyttöjen kauan odottama ensimmäinen ”oikea kisa”. Vaikka valmentajan odotukset olivatkin korkealla ja luotto tyttöjen osaamiseen kova, niin Mimosan parhaat pisteet (8,283) ja luokkakilpailun voitto pääsivät yllättämään iloisesti. Ensimmäisessä luokassa kilpaili näissä kisoissa huikeat 121 tyttöä. Onnittelut Mimosalle ja valmentajille! Ykköskategoriaan sijoittui Mimosan lisäksi Julia (10. sija) ja Viivia (35. sija). Kategoriaan 2 tiensä voimisteli Ilona L.

Sunnuntaina vuorossa oli 3. ja JM- luokan kilpailut, joihin osallistuivat Vanessa Partanen, Vilma Kangas ja Julia Laine. Vanessa sijoittui 67 tytön joukosta 3. luokassa hienosti sijalle 7 ja Vilma sijalle 15.

Julia Laine oli JM-luokan tuloksissa viides, kauniiden ja tunteikkaiden ohjelmiensa jälkeen.

 

Varsinaisten luokkakilpailujen jälkeen voimisteltiin vielä asemalla 9 TNV-voimistelijan voimin. Kristallirytmisten Emma, Kerttu, Maisa, Olivia ja Toini, sekä Glitterirytmisten Gabriella, Jonna, Kerttu ja Sini  kävivät keräämässä tärkeätä kiskakokemusta tulevaisuutta ajatellen.

Valmentaja Noora on ylpeä tytöistään. Pienimmät loistivat asemalla ja isommat niittivät menestystä omissa luokissaan. Tytöt tekivät parhaansa, onnistuivat suorituksissaan, kuuntelivat, sisäistivät ja korjasivat suorituksiaan vielä kisapaineen allakin valmentajan ohjeiden mukaan.

Kiitos järjestäjille kilpailuista ja kisakokemuksesta! Alla vielä 1 lk voittaneen Mimosan ja valmentaja Nooran hymyterveiset. TNV-rytmiset seuraavan kerran kisamatolla 6.4. Turussa järjestettävällä alueen asemalla.