Kristallirytmisten kauden avaus Kampissa

Elise järjesti parittomien luokkien luokkakilpailut ja Voimistelun aseman 15.-16.3 Kampin liikuntakeskuksessa.

Lauantaina tulessa olivat Kristallirytmisten ensimmäset 1. luokan suorittajat Ilona Laitinen, Ilona Niittymäki, Vanessa Vainio ja Viivia Venäläinen. Kilpailu oli kaikkien tyttöjen kauan odottama ensimmäinen ”oikea kisa”. Ykköskategoriaan sijoittui upeasti Kristallirytmisten Viivia (35. sija). Kategoriaan 2 tiensä voimisteli Ilona L. ja kategoriaan kolme Ilona N. ja Vanessa. Koko luokan voittaja löytyi Glitterirytmisistä. Mimosa Turunen sai kisan parhaat pisteet ja toi voiton kotiin! Onnea Mimosa ja valmentajat!

Kristallirytmisten ja Glitterirytmisten 1. lk yhteiskuva. Keskellä luokan voittanut Glitterirytmisten Mimosa Turunen.

Varsinaisten luokkakilpailujen jälkeen voimisteltiin vielä asemalla usean TNV-voimistelijan voimin. Kristallirytmisten Emma, Kerttu, Maisa, Olivia ja Toini  kävivät keräämässä tärkeätä kiskakokemusta tulevaisuutta ajatellen.

Valmentaja Noora on ylpeä Kristalleista. Pienimmät loistivat asemalla ja isommat niittivät menestystä omissa luokissaan. Tytöt tekivät parhaansa, onnistuivat suorituksissaan, kuuntelivat, sisäistivät ja korjasivat suorituksiaan vielä kisapaineen allakin valmentajan ohjeiden mukaan.