Joukkuevoimistelun kisakausi korkattu Mäntsälässä

Joukkuevoimistelun Mustan Kissan Cup kilpailtiin 15.-16.3.2014 Mäntsälässä. TNV:n joukkueista lauantaina tulessa olivat Karneolit ja Tixia ja sunnuntaina Lime ja Pink.

Karneolit osallistuivat alle 10-vuotiaiden asemasarjaan. Intiaaniaiheinen ohjelma ja sen musiikki ja puku sopivat mainiosti joukkueelle herättäen positiivista huomiota. Kiitosta tuli iloisesta esittämisestä ja sopivista liikkeistä. Kuvioihin siirtymisiä ja suorituksen yhtäaikaisuutta toivottiin vielä kehitettävän.

Tixia oli mukana 14.-16-vuotiaiden kilpasarjassa. Sarjan taso oli noussut vielä syksystäkin ja areenalle astui toinen toistaan hienompia joukkueita ja ohjelmia. Tixian varisteemainen ohjelma erottui kuitenkin edukseen ja koko katsomo hiljentyi seuraamaan tyttöjen suoritusta. Tuloksena oli kahdeksas sija 17 joukkueen kivikovassa sarjassa. Varsinkin suorituspisteisiin oltiin tyytyväisiä tässä vaiheessa kautta. Ensi viikonloppuna Caribia Cupissa parannetaan vielä liikkeiden sitomista ja hyppyjen muotoa.

Tixia

Sunnuntaina 10-12-vuotiaiden sarjassa Lime  aloitti kisakauden ehjällä suorituksella ja tuloskin oli hyvä. Mukaan mahtui kuitenkin vielä muutamia harmillisia virheitä eli parantamisen varaa jäi, kuten ensimmäisen kisan jälkeen kuuluukin. Suurin jännitys saatiin purettua ja nyt lähdetään innolla kohti uusia kisoja ja parempia tuloksia.

Lime

Pink-joukkue sai Mäntsälästä arvokasta tuomaripalautetta, jonka pohjalta ohjelmaa pystytään pienin muutoksin parantamaan niin että sarjat ja yhdistelmät tulevat selvemmin esiin. Muutosten tekeminen aloitettiin heti kotimatkalla bussissa ja tulevan viikonlopun Caribia Cupissa onkin tavoitteena eheämpi ja parempi kokonaisuus.

TNV onnittelee joukkueita hienosta kauden avauksesta ja toivottaa tsemppiä tulevan viikonlopun Caribia Cuppiin. Suuri kiitos myös Mäntsälän voimistelijoille hyvin sujuneesta ja hyväntuulisesta kilpailuista ja kiitos Elina Nikkaselle arvokkaasta tuomarityöstä kilpailuissa.

Pink ja valkut