Joukkuevoimistelun Caribia cup 2014

Turun Urheiluliiton Voimistelu- ja Liikuntajaosto järjesti Caribia cup –kilpailun,  22.-23.3.2014 Sokoshotelli Caribian Caribia-Areenalla.

Caribia Cupissa nähtiin Turun Naisvoimistelijoiden joukkueista Lime, Pink ja Tixia.

Lauantaina 10-12 vuotiaiden sarjassa kilpailevan Pink Joukkue nappasi kilpailuista upeasti kategorian 3. Valmentajat olivat sitä mieltä, että viime viikonloppuiseen Mäntsälän suoritukseen nähden kehitystä oli tapahtunut. Viikon aikana tehdyt muutokset ja tarkennukset ohjelmassa paransivat ohjelman kokonaisuutta ja jatkuvuutta ja yhdistelmät löytyivät paremmin. Kategoriakin parantui kolmoseksi, johon olemme nyt tässä vaiheessa kisakautta oikein tyytyväisiä. Innolla ja suurella motivaatiolla jatketaan siis eteenpäin kohti seuraavia kisoja ja vielä täsmällisempiä suorituksia.

Pink Caribia Cupissa

 

Lisää Pink joukkueen kisakuulumisia ja kuvia heidän blogissa: Pink Blogi

Myös 10-12 vuotiaissa kisaavalla Lime Joukkueella oli vauhdikas viikonloppu. Limen viikonloppu alkoi perjantaina kannatuslakanan askartelutalkoilla Vilman luona. Lauantaina lakana pääsi heti käyttöön, kun Lime kisasi Caribia Cupissa. Suoritus parani edellisestä viikosta, mutta kategoria ei. Saimme kuitenkin arvokasta palautetta tuomareilta ja ohjelman työstö kohti aluekilpailuja jatkuu. Vauhdikas viikonloppu jatkui vielä uinnin merkeissä Caribian kylpylässä.

Lime Caribiassa

Limen blogin löydät täältä: Lime blogi

Tixia osallistui sunnuntaina 14-16 -vuotiaiden kilpasarjaan. Ylimääräistä jännitystä suoritukseen toi musiikin toistossa ilmenneet ongelmat aamuharjoituksissa. Onneksi kisasuoritukseen saatiin kuitenkin musiikki kuulumaan kunnolla. Tixian suoritus oli jälleen siisti ja yhtäaikainen ja ohjelman teema sekä koreografia saivat kehuja tuomareilta. Sijoitus paranikin pykälällä Mäntsälän kisoista huolimatta siitä, että suorituspaikka oli haastava koko sarjan ensimmäisenä. Tuloksena oli 7. sija kovassa  17 joukkueen sarjassa. Ohjelman teknisten osien hiominen jatkuu kohti aluekisoja.

Tixia Caribia Cupissa Sunnuntaina

Kilpailujen kaikki tulokset löydät täältä: Online tulokset

Onnea kaikille Caribia Cupissa menestyneille joukkueille, kiitokset Turun Urheiluliitolle upea tunnelmallisista kilpailuista ja kiitos tuomareillemme Siiri Saikkonen ja Salla Virranniemi! Seuraavaksi katseet kohti aluekilpailuja:)!