Tixian kultaputki jatkui

Sunnuntaina 13.4 -14 kilpailtiin TUL:n Varsinais-Suomen piirin avoimissa joukkuevoimistelukisoissa Kupittaalla. TNV:stä kisoihin osalistui neljä joukkuetta: Tixia, Pink, Lime ja Neon.

Tixian suoritusvuoro oli 14-16 -vuotiaiden kilpasarjan viimeisenä. Tytöt ylsivät kevään kilpailukauden tähän mennessä parhaimpaan suoritukseensa. Varikset liikkuivat matolla yhtäaikaisesti ja pystyivät välittämään lintujen intensiivisen tunnelman katsomoon asti. Tuloksena oli upea voitto kokonaispisteillä 15,45. Kultamitalistit iloitsivat varsinkin teknisten ja taiteellisten pisteiden noususta yli neljään.

Tästä on hyvä jatkaa kohti toukokuun valtakunnallisia kisoja. Tixian tavoite Tampereella on loppukilpailupaikka kivikovassa sarjassa.

10-12 -sarjassa voimistellut Pink jälleen tinkimättömään tyylinsä kategoria kolmosen. Onnea Pink!

PiNK

Lime

Pinkin kanssa samassa sarjassa kilpailivat myös TNV:n joukkueet Neon ja Lime.

Limen ohjelmaa muutettiin vielä viimeisissä harjoituksissa ja nyt vaikeusosat menivätkin paremmin läpi. Muutokset kuitenkin jännittivät tyttöjä kovasti ja ohjelmaan mahtui harmittavan paljon pieniä virheitä. Ilmaisu oli kuitenkin hyvää ja siitä saatiin kiitosta! Seuraaviin kisoihin lähdetään luottavaisin mielin.

Neon sai kisasta lisää arvokasta kisakokemusta, jonka kanssa on taas hyvä jatkaa eteenpäin!

Onnittelut vielä tämän kauden kilpailuissa jo huikeasti menestyneen Tixian koko tiimille ja samalla kiitokset myös kaikkien joukkueiden valmentajille ja voimistelijoille hyvästä työstä!