Limelle kauden paras suoritus ja sijoitus Vantaalta

Vantaan Voimisteluseura järjesti yhdessä Suomen Voimisteluliiton kanssa joukkuevoimistelun Tyttöjen Hyvän Mielen Kilpailut 25.-27.4.2014. Kilpailupaikkana toimi Vantaan Energia Areena.

Turun Naisvoimistelijoilta kohti Vantaata lähti aikaisin sunnuntaiaamuna bussillinen innokkaita voimistelijoita tavoitteenaan tehdä mahdollisimman hyvä suoritus kauden viimeisimmissä ja tärkeimmissä kilpailuissa. Kovatasoisissa kilpailuissa TNV:tä edustivat Pink, Lime ja Neon!

Pinkin suoritus oli varma ja he esiintyivät hyvin. Pink jatkoikin varmaa kevään kulkuaan ja nappasi jälleen kategorian 3, ja tänään siitä voi olla erityisen ylpeä, sillä kilpailu oli kova, tasainen ja kaikki Suomen parhaimmat joukkueet olivat paikalla.

Lime onnistui erityisen hyvin kilpailuissa tehden kauden parhaimman suorituksensa parhaimmassa paikassa. Lime sai tähänastisen uransa parhaimman kategorian isoissa kilpailuissa, valmentajat riemuitsevat. Lime nappasi kategorian 5 Vantaalta. Tähän on loistava päättää kausi, toteavat valmentajat.

 

TNV:n Lime Vantaalla

 

Onnea kaikille kilpailuissa onnistuneille ja kiitos järjestäjille!:) Kilpailun osallistujat ja kategoriat näet kaikki täältä: Online tulokset