Tanssijat valtakunnallisessa Showssa

TNV:n kaikki tanssijoukkueet kilpailivat 26.-27.4. järjestetyssä Voimisteluliiton valtakunnallisessa Showssa. Seuran parhaan sijoituksen saavutti Enerteens ollen 12-15-vuotiaiden showtanssi-sarjassa viides. Muut joukkueemme joutuivat tyytymään kahdeksansiin sijoihin: Enerchics vapaatanssi yli 20v-sarjassa, Energizer showtanssi yli 16v-sarjassa ja Enerstars showtanssi 12-15v-sarjassa.

Enerchics kilpaili lauantaina kovatasoisessa aikuisten sarjassa, jonka voitti Käpylän Voimistelijoiden Osiris-joukkue. Enerchicsien uusi Lady Waltz-ohjelma on valmentaja Vilja Parkkisen tekemä ja sillä kisattiin nyt ensimmäistä kertaa. Pisteet sarjassa nousivat todella korkeiksi ja Chicsit saivat positiivista palautetta muun muassa upeasta pyörivästä nostosta. Sijoitukseen sekä tanssijat että valmentaja toivovat parannusta kaksissa seuraavissa kisoissa Turussa ja Tampereella.

Sunnuntaina kisannut Energizer teki kauden parhaan suorituksensa ja joukkue saikin täydet pisteet ryhmän toimivuudesta. Hiomista jäi kuitenkin ilmaisupuolelle mutta jalka- ja hyppytekniikka on kehittynyt viime kaudesta, kiitos varmasti kuuluu näihin asioihin lisätukea antaneelle Yasmin Akbulatille. Yli 16-vuotiaiden showtanssi-sarjassa piste-erot joukkueiden välillä jäivät todella pieniksi ja Energizereille jäi nälkä parantaa Let´s play-ohjelmaa seuraaviin kisoihin.

Enerteens ja Enerstars kilpailivat tällä kertaa samassa sarjassa, Enerstars ensimmäistä ja Enerteens toiseksi viimeistä kertaa. Viime kaudella Starsit kävivät kokeilemassa näytössarjan puolella ja nyt joukkue osallistui kilpasarjojen puolelle ensimmäistä kertaa. Starsien uuden ohjelman Matkijanärhi on tehnyt Birgitta Pajunoja, joka on tammikuusta asti valmentanut tyttöjä. Seuraavia kisoja varten tarkoituksena on tehdä muutamia muutoksia ohjelmaan sekä treenata liikkeiden samanaikaisuutta vielä lisää. Ensikertalaisiksi Starsit kuitenkin selvisivät kisasta hienosti: tytöt paransivat suoritustaan todella paljon vielä aamun harkan jälkeen. Enerteensit sen sijaan ovat kilpailleet tällä kaudella jo kaksi kertaa mutta Showssa kokeiltiin ensi kertaa uutta Crista Valtasen ja Ilona Korpelan tekemää Four Seasons -ohjelmaa. Suoritus oli varmaa ja tyttöjen hyvä joukkuehenki näkyi tekemisessä. Mitalisijoista jäätiin vain muutamia pisteitä. Seuraaviin kisoihin tytöt joutuvatkin uuden haasteen eteen: vuorossa on siirtyminen yli 16-vuotiaiden sarjaan ja vastaan tulevat kaikki kolme valmentajaa Jenny, Crista ja Ilona.

Enerchics

Enerteensien ihanat hiukset

Viidensiksi sijoittuneet Enerteensit valmentajiensa Cristan ja Ilonan kanssa

Show 12-15-vuotiaiden palkintojenjako

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Show yli 16-vuotiaiden palkintojenjako: Energizer

Aurinkoisessa kelissä sai lämmitellä ulkona: Enerstars ja valmentaja Birgitta