Karnevaalissa juhlittiin kevättä

Lauantaina 10.5. järjestettiin ensi kertaa TNV:n kevätkarnevaalit Kupittaan urheiluhalilla. Seuran kevätnäytös järjestettiin eri tavalla kuin perinteisesti oli totuttu. Tänä vuonna vietettiin koko perheen tapahtumaa, jossa esitykset olivat vain osa tapahtumaa. Urheiluhallin ovet aukesivat klo 13 ja ohjelmassa oli ongintaa, arpajaiset, temppurataa ja buffet sekä ruusumyyntiä.

Harraste- ja valmennusryhmien näytös alkoi klo 15. Iloisia, näyttäviä ja monipuolisia esityksiä nähtiin laidasta laitaan. Nuorin esiintyjä oli muutaman kuukauden ikäinen vauva ja vanhimman esiintyjän ikä lähenteli 90 vuotta.

Perinteitä kunnioittaen näytöksen väliajan jälkeen jaettiin valmennusjoukkueiden tsemppipalkinnot sekä muistettiin menestyneitä voimistelijoita. Menestyksestä palkittiin tänä keväänä Julia Laine, Mimosa Turunen ja Emma Sokolova sekä joukkuvoimistelujoukkueet Tixia ja Pink.

Näytöksen jälkeen tanssiittiin vielä yhdessä TNV:n maskottikoira Tessun kanssa, joka ilahdutti niin lapsia kuin aikuisiakin koko karnevaalipäivän ajan. Lämmin kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille ja TNV-aktiiveille, jotka mahdollistivat tapahtuman!

.
….