Tixia loisti kilpasarjojen mestaruuskisoissa

Tixia osallistui 17.-18.5 -14 kilpasarjojen SM-kisoihin Tampereella. Lauantaina kilpailtiin kaikkien sarjojen alkukilpailut. Tixian 14-16-vuotiaiden sarjassa oli peräti 38 joukkuetta ja Tixian suoritusvuoro oli arvottu sarjan toiseksi viimeiseksi. Tytöt jaksoivat kuitenkin tsempata loistavasti eikä pitkästä päivästä näkynyt merkkiäkään kisamatolla. Täydellinen suoritus, kauden parhaat pisteet sekä vielä kaksi lisäbonusta elämyksestä kruunasivat upean kevätkauden. Loppukilpailuun lähdettiin sijalta kuusi, joka on Tixian tähän asti paras tulos valtakunnallisissa kisoissa.

Sunnuntain loppukilpailussa halli oli täpötäynnä ja tunnelma sen mukainen. Tixia onnistui toistamiseen ja teki puhtaan ja ilmeikkään suorituksen. Varsinkin tekniset pisteet nousivat korkeiksi ja Tixia pystyi upeasti säilyttämään kuudennen sijansa tiukassa finaalissa. Paljon onnea tytöille, valmentajille ja tukijoukoille! Menestyksekäs kausi on takana ja nyt katseet suunnataan kesän Italian matkaan ja välinekauteen.

Finaalipaikkatuuletus 🙂