Tanssin kausi päätökseen haikeissa tunnelmissa

TNV:n tanssijoukkueet ovat viettäneet kaksi edeltävää, aurinkoista viikonloppua kisahalleissa: 18.5. kisattiin Caribiassa Show Your Dance by Cailap -kilpailuissa ja 24.4. Pyynikin palloiluhallilla Pyörre-tanssitapahtumassa.

Show your dance by Cailap -kisasta Enerchicsit nappasivat kunniamaininnan parhaasta ideasta yli 16-vuotiaiden sarjassa kun taas Energizer palkittiin sponsorin, Cailapin suosikkijoukkueena. Myös Enerteens kilpaili ensimmäistä kertaa yli 16-vuotiaiden sarjassa. Enerstars osallistui 12-15-vuotiaiden sarjaan. Kaikilta joukkueilta nähtiin hyvät suoritukset, väliviikolle jäi kuitenkin vielä hiottavaakin.

Pyörre-tanssitapahtumassa Tampereella kaikki joukkueet paransivat omaa suoritustaan. Kunniamainintoja tai rahapalkintoja ei tällä kertaa saatu mutta kaikki valmentajat olivat erittäin tyytyväisiä kauden viimeisiin suorituksiin. Viikonlopun tunnelmat olivat melkoisen haikeat kahdestakin syystä: seurassa 8 vuotta kilpaillut ja esiintynyt Enerchics lopetti kisaan pitkän uransa tehden tilaa nuoremmille. Joukkueen naiset hajaantuvat muun muassa opiskeluihin, vaihtoon, työharjoitteluun ja armeijaan. Toinen itkua aiheuttanut aihe oli Jenny-valmentajan lopettaminen: Energizer, Enerteens ja Enerstars jäävät nyt muiden valmentajien hoiviin. Asiat on hyvä lopettaa vielä kun niistä nauttii. Kaikki joukkueet treenaavat vielä juhannukseen asti ennen kesälomaa, Ruotsiin heinäkuussa lähtevä Eurogym-tiimi vielä pidempään.

Energizer, Enerteens ja Enerstars kesätunnelmissa

Pisimpään Jennyn valmennuksessa ollut Energizer saa elokuusta alkaen uudet valmentajat. Teineistä on jossain välissä ehtinyt kasvaa aikuisia naisia.