Tixia ja aurinko loistivat kilpaa Riccionessa

Ikimuistoinen Festival del Sole-viikko on takana. Tixia edusti Suomea esiintymismatkalla Italian Riccionessa 29.6 – 5.7.2014. Viikkoon mahtui avajaiset, kolme esitystä aamuharjoituksineen sekä päättäjäiset upeine ilotulituksineen. Esityksissä oli ainutlaatuinen tunnelma lämpimässä iltayössä suuren kansainvälisen katsojajoukon edessä. Tixian ohjelmat – Warming up dance, Varis ja Pallo – herättivät paljon positiivista huomiota ja tytöt palkittiin raikuvin aplodein. Varis-ohjelman pukua myös ihasteltiin ja valokuvattiin niin edestä kuin takaa.

Voimistelun lisäksi ehdittiin myös paljon muuta:  rantaelämää, uimista Adrianmeren suurissa aalloissa, minigolfia, vesipuistoa ja shoppailua. Yksi päivän kohokohdista oli aina kisapassiin kuuluneet ruokailut hotellilla. Loppuviikosta osattiin valita jo sujuvasti kolme ruokalajia italiankielisestä ruokalistasta 🙂

Onnistuneen matkan jälkeen on nyt  mukava aloittaa kesäloma ja sitten jatkaa elokuussa uuden keilaohjelman parissa. Tässä vielä muutamia kuvia aurinkoisen Riccione-viikon varrelta.