Tanssijat Helsingborgin Eurogymiin

Eilen saatiin pakettiin viimeiset treenit ja tänään illalla hypätään laivaan ja kohti Ruotsin Helsingborgissa järjestettävää Eurogym-tapahtumaa.

TNV:n tanssijoista koottu 13 tytön ryhmä on harjoitellut pitkin kevättä kisaohjelmien ohessa Helsingborgissa esitettävää Circus-ohjelmaa ja nyt on aika pakata esiintymisvaatteet matkalaukkuun. Viimeiset treenit menivät hyvin ja ohjelma saatiin esityskuntoon. Eurogym-tapahtumassa tytöt treenaavat eri workshopeissa tanssin lisäksi muun muassa akrobatiaa ja cheerleadingiä sekä osallistuvat erilaisiin iltatapahtumiin. Ohjelma esitetään kahdesti eri kaupunkilavoilla. Circus-ohjelma jää ainakin toistaiseksi Jenny-valmentajan viimeiseksi ja odotukset ovat sen mukaiset. Tapahtumakuulumisia saatte lukea, kun palaamme ensi viikon lauantaina. Alla muutamia kuvia viimeisistä harjoituksista.

Sirkusteltan ovet aukeavat

Sirkusteltan ovet aukeavat ja kuuden minuutin tanssi alkaa

Ohjelman lopulla sirkuksen esiintyjät väsyvät ikuiseen hymyilyyn

Ruotsin matkasta haaveilua treenien ohessa