Terveiset Toulousen Golden Age-festivaalilta

Gym Ladyt nauttivat jumppaviikosta

Aamujumppa, workshop-jumppa, omat harjoitukset, esiintymiset ja huikeat muiden maiden joukkueet. Siitä muodostuu Golden Ages-viikko.  Tnv:n Gym Ladyt osallistuivat jo viidennen kerran joka toinen vuosi olevaan Euroopan voimisteluliiton suureen seniorijumppatapahtumaan. Omia esiintymisiä oli kahtena päivänä ja muu aika kului toisten esiintymisiä seuraten ja osallistumalla kisapassiin sisältyvään monipuoliseen liikuntatarjontaan. Toulousen maanalainen punaisine ja keltaisine linjoineen tuli tutuksi kun porhalsimme Beachiltä Ramiersiin ja Sporttipalatsista  Mermoz-halliin, joka sekin löytyi lopulta tunnin hakemisen jälkeen. Ahkerimmat joukostamme ehtivät vielä retkeillä Albissa ja Lourdesissa ja tutustua näin keski-pyreneitten alueeseen laajemminkin. Mitä näimme? Huikeita senioritelinejumppareita, akrobatianostoja, ihania senioritansseja ja tyylikkäitä suomalaisia joukkueita. Päätösgaalassa tuli kaikille kutsu Slovenian Portorosessa vuonna 2016 järjestettäviin seuraaviin Golden age -festivaaleihin……..