Pink ja Lime Cailap Cupissa

Joukkuevoimistelun 10-12 -sarjan kisakausi korkattiin TNV:n joukkueiden osalta Lahjan tyttöjen järjestämässä Cailap Cupissa. Hienossa kisassa 10-12 -sarja oli todella kovatasoinen.

Limen valmentaja Riikka Anderssonin mukaan ohjelma sujui vielä hieman hapuillen ja suoritukseen mahtui muutama isompikin virhe. Parannettavaa tietysti jäi, mutta siitä huolimatta lähdimme hyvillä mielin kotia kohti.

Pinkin valmentaja Petra Strahl kertoo, että Pinkille kauden ensimmäinen kisa toimi hyvänä harjoituskilpailuna. ”Ohjelmaa ei ole vielä saatu hiottua kisakuntoon, mutta päätimme kuitenkin osallistua ja hyödyntää tärkeän kisakokemuksen. Suorituksessa oli paljon hyvää ja Pink saikin hyvää palautetta musiikista ja ohjelman teemasta sekä tyttöjen fyysisten ominaisuuksien kehityksestä. Ohjelmaan mahtui paljon isoja yksittäisiä virheitä ja eriaikaisuutta. Koreografiaan tullaankin ensi viikon aikana tekemään viilauksia ja selvennyksiä niin että tytöt pääsisivät näyttämään parasta osaamistaan.”

Pink Cailap Cupissa

Lime Cailap Cupissa

Lime ja Pink nähdään seuraavan kerran TUL:n Varsinais-Suomen piirin välinekisassa 2.11.

Kiitos Lahjan Tytöille ihanasta kisapäivästä ja tsemppiä kaikille kisakauteen!

Tulokset