Ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana kansainvälisessä suurtapahtumassa

Gymnaestrada on voimistelufestivaali, joka järjestetään neljän vuoden välein.  Kesällä 2015 tämä suurtapahtuma tulee ensimmäistä kertaa Suomeen.  12.-18.7.2015 Helsinki toimii näyttämönä , jossa koko voimistelun ja tanssin kirjo esittäytyy noin 20000:lle osallistujalle.  Tapahtumassa ei kilpailla, vaan mukaan pääsevät niin harrastajat kuin huiputkin.  Suomalaiset esiintyvät mm. kenttäohjelmissa, hallinäytöksissä ja kaupunkiesityksissä.

Olemme eilen vastaanottaneet huikean tiedon siitä, että TNV:n hallikokonaisuus on hyväksytty esitettäväksi Helsingin Gymnaestradassa.  Linnut-nimeä kantavassa kokonaisuudessa löytyy rooli jokaiselle mukaan haluavalle.  Varikset, Feenix-lintu ja Riikinkukot kutsuvat mukaansa nuoria voimistelijoita ja tanssijoita sekä aikuisia harrastajia.  Lintuparvea voimme tarvittaessa hyvin kasvattaa, joten älä jätä tätä ainutlaatuista mahdollisuutta käyttämättä!

Myös senioriliikunnan kaupunkiesitys on hyväksytty mukaan tapahtumaan, joten TNV tulee olemaan näyttävästi esillä.  Ohjelmien koreografeina ovat toimineet  Karoliina Koivisto, Raija Nurmi, Noora Palmroos ja Marko Virtanen.

Lisätietoa tapahtumasta löydät osoitteesta www.gymnaestrada.fi
Seuran oma Gymppi Taru Thorburn kertoo mielellään lisää käytännön järjestelyistä.  Tarun tavoitat taru.tnv@netti.fi / 040 5813925 / tai tule rohkeasti koputtamaan toimiston ovelle Energymissä.

Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä marraskuun aikana.

Lähde sinäkin mukaan unohtumattomalle jumppareissulle!